Σασμός – Έτσι αποχαιρέτησαν το σασμό Λάλος – Λαμπροπούλου

Σασμός – Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αποχαιρετούν το κοινό τους μετά από τρία χρόνια έντονων συγκινήσεων και αναμνήσεων από τη σειρά “Σασμός”. Στα social media του Alpha, εξέφρασαν τη βαθιά τους ευγνωμοσύνη για αυτή την εμπειρία που θα τους συντροφεύει για πολύ καιρό.

Σασμός – Έτσι αποχαιρέτησαν το σασμό Λάλος – Λαμπροπούλου

“Όταν σκέφτομαι την αρχή, έρχεται στο μυαλό μου η αθωότητα των πρώτων γυρισμάτων. Πώς γνωρίσαμε τους χαρακτήρες και την ιστορία, ανακαλύπτοντας τι κάνει αυτή τη σειρά τόσο ξεχωριστή. Θα μου λείψουν οι συνεργάτες, η καθημερινή επαφή με τους σκηνοθέτες, οι συνάδελφοι και φυσικά ο ρόλος μου, ο Μαθιός. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη”, ανέφερε ο Δημήτρης Λάλος.

“Ζήσαμε έντονα συναισθήματα εντός και εκτός συνόρων. Ανακαλύψαμε την ανθρώπινη ψυχή σε όλη της την έκταση – συναισθήματα, ανησυχίες, μελαγχολία, γέλιο. Ευχαριστηθήκαμε την αγάπη των τηλεθεατών που μας στήριξαν τρία χρόνια. Η αποχαιρετιστήρια σκηνή με τη Βασιλική θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Αισθάνομαι σαν να μην την αποχαιρετώ πραγματικά, αλλά μόνο την καθημερινότητά της”, επεσήμανε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Με αυτές τις συναισθηματικές αποχαιρετιστήριες δηλώσεις, οι δύο ηθοποιοί κλείνουν ένα σημαντικό κεφάλαιο της καριέρας τους, αφήνοντας πίσω τους μια σειρά που άγγιξε βαθιά όλους μας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ