Σασμός – Εσύ φταις για όλους τους θανάτους

Σασμός – Μετά τις αποκαλύψεις για την προδοσία του Αντρέα προς τον Παύλο, ο τελευταίος αποφασίζει να συνομιλήσει εντός οικίας με τη θεία του, εκφράζοντας την ανησυχία του.

Σασμός – Εσύ φταις για όλους τους θανάτους

“Εσύ είσαι η υπεύθυνη για ότι έχει συμβεί. Αν είχες μιλήσει στον Αντρέα από την αρχή, ίσως το μίσος που τον κατέκλυζε να είχε εξαλειφθεί. Φέρεις το βάρος των ανυπέρβλητων απωλειών. Του Μάρκου, του Βασίλη, του Λάζαρου και του Νικηφόρου. Εν προκειμένω, θα μπορούσε να έχει συμβεί και σε εμένα και τώρα να ήμουν νεκρός. Επειδή αποφάσισες να μην του αποκαλύψεις την αλήθεια για τον πατέρα του,” της λέει ο Παύλος, ενώ η θεία του εξηγεί πώς δεν μπορούσε να παραβεί την υπόσχεση που είχε δώσει στη Μαρία, να κρατήσει το μυστικό αυτό για πάντα.

Αυτή η υπόσχεση κατέστρεψε το χωριό μας, θεία,” προσθέτει, πριν εξαφανιστεί, αφήνοντας πίσω του μόνη την γιαγιά Ειρήνη. Η Μαρίνα, παρούσα στο περιστατικό, συμπαραστέκεται στον Παύλο, εντείνοντας την ένταση της κατάστασης, όμως σύντομα τα πνεύματα θα ηρεμήσουν και η πονεμένη Ρηνιώ θα βρει ξανά τη θέση της στην καρδιά του Παυλή της. Και όσο ο Παύλος δεν μπορεί να καταπιεί την προδοσία του Αντρέα και αποφασίζει να σπάσει τη σιωπή του, η Καλλιόπη φέρνει αντιμέτωπους τον Αστέρη και τον Μαθιό με μια αλήθεια που δύσκολα θα διαχειριστούν.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ