Σασμός – Ερωτική συμμαχία για Αντρέα & Εύα

Σασμός – Η Καλλιόπη και ο παπάς προσπαθούν να συνεφέρουν τη Βασιλική, αλλά εκείνη, μετά τον χαμό του Νικηφόρου, μοιάζει να έχει μπει πια σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. Ο Αστέρης προσπαθεί να μάθει ποιος του στέλνει τα απειλητικά μηνύματα. Η Εύα και ο Αντρέ- ας έρχονται όλο και πιο κοντά, διαμορφώνοντας σταδιακά μια ερωτική συμμαχία, από την οποία κανείς από τους δύο δεν θα μπορέσει να λοξοδρομήσει…

Σασμός – Ερωτική συμμαχία για Αντρέα & Εύα

Η δίψα της Βασιλικής για εκδίκηση φουντώνει όλο και περισσότερο και απειλεί τον Μαθιό με χωρισμό, αν δεν σκοτώσει το Λάζαρο. «Εμένα ξέχνα με αν δεν πάρεις τη ζωή του Λάζαρου», θα του πει αφήνοντάς τον άφωνο. «Βασιλική, δεν γίνονται εύκολα αυτά. Ξέρεις τι μου ζητάς; Εσύ ήσουν αυτή που δεν μπορούσε να μου συγχωρέσεις τη δολοφονία του Στεφανή και τώρα θέλεις να κάνω ξανά το ίδιο;», της απαντά. «Τώρα είναι διαφορετικά. Πρέπει να τιμήσουμε το αίμα του παιδιού μας. Σκέψου το και πες μου τι απο φάσισες», θα του πει τελικά και θα φύγει.

Ο Μαθιός μιλάει στη Καλλιόπη για τις σκοτεινές σκέψεις της γυναίκας του και εκείνη προτείνει να την αφήσουν για λίγο να ησυχάσει. Η Θοδώρα θεωρεί πως όσα έζησε είναι τιμωρία από τον Θεό για τον θάνατο του Πετρή. Αντώνης και Γιώργος φοβούνται πως θα πει την αλήθεια στη Μαρίνα. «Μίλησέ της, Γιώργο. Δεν θέλω πάνω στη στενοχώρια της να κάνει κάτι που θα πονέσει τη Μαρίνα μου. Έκανε πολύ δρόμο μέχρι να ηρεμήσει από τον χαμό του Πετρή.

Δεν θα ωφελήσει κανέναν να επιστρέψουμε ξανά στο ίδιο σημείο», θα πει στον συνάδελφό του και ο Γιώργος θα του υποσχεθεί πως θα κάνει το καλύτερο που μπορεί. Η Εύα συνεχίζει το παιχνίδι της σε όλα τα μέτωπα, ενώ ο Αντρέας φαίνεται να την ερωτεύεται όλο και πιο πολύ. Όλα δείχνουν πως τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα στην Ανω Ποριά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος