Σασμός επόμενα επεισόδια: Σοκ η Στέλλα χωρίζει τον Αστέρη – Ποια η απόφαση

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης και η Στέλλα θα βρεθούν σε αδιέξοδο, στα επόμενα επεισόδια “Σασμός”. Φαίνεται πως τα συναισθήματα που νιώθουν ο ένας για τον άλλον δεν είναι αμοιβαία. Η Στέλλα βυθίζεται στο κενό, παρακολουθώντας τον αγαπημένο της να την αγνοεί.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Σοκ η Στέλλα χωρίζει τον Αστέρη – Ποια η απόφαση

Η Αργυρώ κατάφερε να μαγνητίσει την καρδιά του πρωταγωνιστή. Το μυαλό του βρίσκεται μόνο σε εκείνη. Είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της και αυτό τον πονάει. Μία σχέση καταδικασμένη, τόσο από τις οικογένειές τους, όσο και από τις δικές τους προσωπικές επιλογές.

Ο Αστέρης ήταν ένα βήμα πριν αρραβωνιαστεί. Μαζί με την Στέλλα, υπέγραψαν για το νέο τους σπίτι. Ένα σπίτι που θα αγκάλιαζε τα όνειρα του ζευγαριού. Όλα, όμως, θα ανατραπούν ξανά.

Η κρίση στο ζευγάρι δε θα αργήσει να φανεί. Η Στέλλα και ο Αστέρης θα απομακρυνθούν αρκετά, στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Σασμός”. Θα είναι σα να μη τους ενώνει τίποτα πια.

Η Στέλλα θα προσπαθήσει να τον κρατήσει κοντά της. Η αδιαφορία του, όμως, θα της τσακίσει την ψυχή. Ο Αστέρης Σταματάκης φέρεται αλλοπρόσαλλα και πολύ ύποπτα. Η Καλλιόπη αντιλαμβάνεται πως ο γιος της ερωτεύτηκε άλλη…

Έτσι, η Στέλλα θα ξεσπάσει. Θα του ζητήσει πρώτη να βάλουν τέλος στη σχέση τους, με τον Αστέρη να μένει έκπληκτος. Όλα αυτά, μέχρι τα νέα της εγκυμοσύνης να βουίξουν σε όλο το χωριό.

Η Στέλλα περιμένει το παιδί του Αστέρη και όλα ανατρέπονται ξανά. Το ζευγάρι πρέπει να πάρει μία πολύ μεγάλη απόφαση, πριν οποιαδήποτε κίνηση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

επόμενα επεισόδιαΣασμόςΣασμός ΑστέρηςΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός Στελλα