Σασμός επόμενα επεισόδια – Ξεφορτώνεται τα όπλα – Ο Γιακωβάκης τον παίρνει χαμπάρι

Σασμός επόμενα επεισόδια – Οι εξελίξεις στη σειρά θα είναι συγκλονιστικές, με καταιγιστικά γεγονότα. Ο Παύλος, κληρονόμος του οινοποιείου που άφησε πίσω του ο Φαρμάκης, βρίσκει τα παράνομα όπλα του Ευθύμη σε μια αναπάντεχη στιγμή.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ξεφορτώνεται τα όπλα – Ο Γιακωβάκης τον παίρνει χαμπάρι

Ο Γιώργος αποκαλύπτει στον Γιακωβάκη τις σκοτεινές δραστηριότητες του Ευθύμη, σοκάροντάς τον.

Αναφέρει ότι ο Ευθύμης, ως αρχηγός λαθρεμπορίου όπλων, είχε εμπλακεί σε μια επικίνδυνη επιχείρηση εξάρθρωσης από την αστυνομία, και ο ίδιος, ως μυστικός αστυνομικός, υπηρετούσε δίπλα του.

Παράλληλα, ο Παύλος ανακαλύπτει με φόβο ότι στο οινοποιείο του κρύβονται λαθραία όπλα και πυρομαχικά. Ο φόβος τον πνίγει καθώς σκέφτεται τον κίνδυνο να εμπλακεί σε παράνομες δραστηριότητες.

Επείγοντα, σκέφτεται να εξαφανίσει τα όπλα με τη βοήθεια του Βαγγέλη, προκειμένου να αποφύγει τυχόν έρευνα της αστυνομίας.

Ο εισαγγελέας, μετά τις αποκαλύψεις του Γιώργου, επιζητά στοιχεία για τον θάνατο του Ευθύμη και καλεί την αστυνομία να ερευνήσει το οινοποιείο.

Οι στιγμές που ακολουθούν αναμένονται καθηλωτικές, καθώς ο Παύλος ζητάει βοήθεια από τον Αντώνη, ενώ ο Γιακωβάκης συνεχίζει τις έρευνες του.

Η σειρά αποκαλύπτει συναρπαστικά κεφάλαια, όπου οι χαρακτήρες παλεύουν με τη σκοτεινή κληρονομιά και τις απειλές που επιφέρει.

Η ενέργεια ανεβαίνει και οι πρωταγωνιστές βρίσκονται αντιμέτωποι με αποκαλυπτικές αλήθειες, έναν κόσμο σκοτεινό και επικίνδυνο που αναδύεται μπροστά τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ