Σασμός επόμενα επεισόδια – Βάζει λυτούς και δεμένους να φέρει πίσω την Αργυρώ

Σασμός επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Αστέρης, αναστατωμένος από την αποχώρηση της Αργυρώς, επιδίδεται σε αφοσίωση για να την εντοπίσει. Η Αργυρώ, αισθανόμενη τον απομακρυσμένο Αστέρη, συντελεί στην απόγνωση της όταν αντιλαμβάνεται ότι ο τελικός τελεσίγραφος αποκαλύπτει την απόφασή του να σταθεί στο πλευρό της οικογένειας του, αφήνοντάς την παραμέλημένη.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Βάζει λυτούς και δεμένους να φέρει πίσω την Αργυρώ

Ενώ η Αργυρώ προτείνει απελπισμένα ένα βήμα που θα οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα, η σύγκρουση μεταξύ της και της Βασιλικής είναι αναπόφευκτη. Η Αργυρώ κατηγορεί τη Βασιλική για έλλειψη ηθικών φραγμών, ενώ η Βασιλική εκφράζει παράπονα για την έλλειψη υποστήριξης στον χαμό του Νικηφόρου και το γεγονός ότι αφήνει τον Αστέρη μόνο του σε δύσκολη στιγμή. Παράλληλα, ο Αστέρης αναζητά ανάμεσα στην αγάπη του για την Αργυρώ και τον Πετράκη από τη μια, και τον αδερφό του από την άλλη.

Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει την κόρη της για τον Αστέρη, αλλά αυτή παραμένει αποφασισμένη. Καθώς η Αργυρώ αποχωρεί, ο Αστέρης προσπαθεί απεγνωσμένα να την εντοπίσει, όμως όλες οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό. Σε μια προσπάθεια να καταλάβει τους λόγους της, η Μαρίνα συζητά μαζί της, ενώ μια ομολογία ανατρέπει εκ νέου τις ισορροπίες, θέτοντας σε δοκιμασία τις αγάπες και τις πιστεύω τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος