Σασμός επόμενα επεισόδια – Τόλης – Θοδώρα παντρεύονται

Σασμός επόμενα επεισόδια – Στα επεισόδια της σειράς, ένα μωρό ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στην Άνω Ποριά, βρίσκοντας τον παππά-Μιχάλη έξω από την πόρτα του. Αρχικά, η σκέψη της Κατερίνας, της γυναίκας του παππά-Μιχάλη, είναι να το κρατήσει η ίδια, υποστηρίζοντας πως ο Θεός δεν έστειλε ποτέ το δικό τους παιδί.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Τόλης – Θοδώρα παντρεύονται

Ωστόσο, οι δυο τους, μετά από συζητήσεις, συνειδητοποιούν πως μόνο ένας κάτοικος του χωριού θα μπορούσε να υιοθετήσει το μωρό. Η Καλλιόπη πιστεύει πως το μωράκι αυτό πρέπει να μεγαλώσει δίπλα σε έναν άνθρωπο που επιθυμεί να γίνει μητέρα, με τη Θοδώρα να είναι στο μυαλό της, αφού έχει προσπαθήσει να γίνει μητέρα δύο φορές στο παρελθόν, αλλά χωρίς επιτυχία. Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης και ο παππά-Μιχάλης συζητούν την ιδέα αυτή, αλλά συνειδητοποιούν πως η Θοδώρα, παρόλη την προθυμία της να γίνει μητέρα, δεν είναι παντρεμένη, κάτι που δυσκολεύει τις αρχές να της εμπιστευτούν ένα παιδί.

Συνεπώς, όλοι αρχίζουν να σκέφτονται ποιος θα ήταν ο ιδανικός σύντροφος για την Θοδώρα. Ο Τόλης, επισκέπτεται το σπίτι της οικογένειας Αγγελάκη και ζητά το χέρι της Θοδώρας από τους γονείς της, αλλά αυτή αρνείται, προκαλώντας αντιδράσεις. Η Θοδώρα, παρά την αντίδραση του πατέρα της, υποσχέθηκε να το σκεφτεί και αργότερα ζητά τη συμβουλή του παππά-Μιχάλη. Αυτός την καθοδηγεί να απευθυνθεί στον Γιώργο, που την αγαπά ακόμα, όμως η Θοδώρα δεν επιθυμεί να θέσει τον πρώην της σε δύσκολη θέση.

Αντ’ αυτού, πηγαίνει στον Τόλη και προσπαθεί να τον πείσει και μάλιστα στην αρχή προσπαθεί να του δικαιολογήσει τον Παντελή. «Πικρά θα μετανιώσει τα λόγια του ο πατέρας σου. Αυτό όμως ήρθες να κάνεις εδώ; Να μου τον δικαιολογήσεις;». Όταν όμως τη ρωτά τι είναι πιο σημαντικό από την αξιοπρέπειά του, απαντά πως είναι ο γάμος τους. Όμως, ο Γιώργος, μαθαίνοντας τα σχέδια της Θοδώρας, προσπαθεί να τη σταματήσει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ