Σασμός Επόμενα Επεισόδια – Το αποτέλεσμα του τεστ αθωώνει την Βασιλική

Σασμός Επόμενα Επεισόδια – Η Αργυρώ αδυνατεί να πιστέψει ότι Ο Αντώνης γνώριζε την εμπλοκή της Βασιλικής στον φόνο του Λάζαρου, αλλά προτίμησε να την καλύψει επειδή περιμένει παιδί. Του ζητά εξηγήσεις και μάλιστα με έντονο τρόπο, αγνοώντας φυσικά το γεγονός ότι η Μαρίνα ακούει την κουβέντα τους και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Σασμός Επόμενα Επεισόδια – Το αποτέλεσμα του τεστ αθωώνει την Βασιλική

Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη, βλέποντας τον χρόνο για τον Μαθιό και τη νύφη της να τελειώνει, αποφασίζει να προχωρήσει όπως εκείνη ξέρει καλύτερα και ετοιμάζεται να επισκεφθεί τον εισαγγελέα Γιακωβάκη για να του ζητήσει να μείνει μακριά από την οικογένειά της. Όμως, τα αποτελέσματα του τεστ DNA έχουν βγει και ο φάκελος βρίσκεται ήδη στα χέρια του Αντώνη, ο οποίος τον ανοίγει και μένει άναυδος!

Η επανεξέταση των δειγμάτων δεν ενοχοποιεί κανέναν από τους Σταματάκηδες για το χτύπημα και στο σπίτι της οικογένειας στήνεται τρικούβερτο γλέντι. Όλο αυτό, όμως, δίνει την ευκαιρία στην Εύα να προχωρήσει το σατανικό της σχέδιο, το οποίο στοχοποιεί τον Μαθιό για τον θάνατο του Ευθύμη.

Στο μεταξύ, κι ενώ η Θοδώρα δεν αντέχει άλλο την απόσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Γιώργο, η Μαρίνα έρχεται να τη δει και να της προτείνει μια συμφωνία, που θα βγάλει και τις δυο τους από τη δύσκολη θέση. Έννοια της είναι να μην προκαλέσουν τις υποψίες των γονιών της αλλά και ολόκληρου του χωριού ότι κάτι έχει συμβεί ανάμεσά τους και θέλει να προσπαθήσουν να τους ρίξουν στάχτη στα μάτια.

Αμέσως μετά, έχει άλλον έναν λογαριασμό να κλείσει κι αυτός είναι ακόμη μεγαλύτερος. Πηγαίνει λοιπόν να δει τον Αντώνη και να τον αντιμετωπίσει στα ίσια για όσα έκρυβε τόσο καιρό από όλους και, φυσικά, από την ίδια. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο δικός της άνθρωπος την πρόδωσε καλύπτοντας το έγκλημα της Βασιλικής και τον φέρνει προ των ευθυνών του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ