Σασμός επόμενα επεισόδια – Θέλεις Να γεννήσεις το παιδί στη φυλακή;

Σασμός επόμενα επεισόδια – Οι επερχόμενες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να συνταράξουν το κοινό, αφού ο Αντώνης αποκαλύπτει στη Βασιλική ένα μυστικό βαρύ ανάμεσα τους. “Είσαι μάρτυρας, όχι εγκληματίας”, της λέει με αποφασιστικότητα. Θέλεις Να γεννήσεις το παιδί στη φυλακή; και εκείνη σκύβει το κεφάλι.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Θέλεις Να γεννήσεις το παιδί στη φυλακή;

Η μαρτυρία του Μανώλη ανατρέπει τα πάντα, καθώς δηλώνει πως είδε τον Μαθιό στο σπίτι της κατά την ώρα του φόνου του Λάζαρου. Αυτό αναγκάζει τον Αντώνη να απελευθερώσει τον Μαθιό, ενώ ο ύποπτος για το φόνο μεταφέρεται στην Καλλιόπη. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του serfare.com, ο Μαθιός προσπαθεί να προστατεύσει τη Βασιλική, ομολογώντας ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. Η Βασιλική, παρόλα αυτά, νιώθει τον φόβο να την ταρακουνά. Πιστεύει πως ο Μαθιός θα ήταν πιο ασφαλής στη φυλακή παρά να αντιμετωπίζει τους εκδικητικούς Βρουλάκη, Τηλέμαχο και Μουντάκηδες.

Η μόνη λύση είναι να εντοπιστεί ο πραγματικός φονιάς του Λάζαρου. Χωρίς να μοιραστεί το σχέδιο της με τη Κλλιόπη, ο Βασιλική αποφασίζει να ομολογήσει πως εκείνη είναι η υπεύθυνη για τον θάνατο του Λάζαρου. Παρά τον φόβο της, είναι αποφασισμένη να αναλάβει την ευθύνη για να προστατέψει τον άντρα που αγαπά και τον Νικηφόρο, που έχει χάσει άδικα. Με τα χέρια της αγκαλιάζει τον πόνο και λέει στον Αντώνη: “Τον έφαγα τον Λάζαρο. Πήρε το παιδί μου, του πήρα τη ζωή, τώρα κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια. Έπραξα το σωστό.”

Ο Αντώνης, ακούγοντας την εξομολόγησή της, παραμένει σοκαρισμένος. Αποφασίζει, όμως, να την στηρίξει. Παρότι της ζητά να αποκαλύψει πώς σκοτώθηκε ο Λάζαρος, η αφήγηση της Βασιλικής δεν ταιριάζει με τα ιατροδικαστικά στοιχεία. Ο Αντώνης την πείθει πως δεν μπορεί να της αποδώσει κατηγορίες χωρίς αξιόπιστα στοιχεία. “Ο θάνατος του Λάζαρου ήταν ατύχημα, εσύ είσαι μάρτυρας, όχι εγκληματίας”, της λέει.

Η Βασιλική, ανακουφισμένη, συνειδητοποιεί ότι μπορεί να συνεχίσει τη ζωή της με τον Μαθιό χωρίς το βάρος του έγκληματος. Η ευκαιρία που της προσφέρεται την καθιστά ελεύθερη από τον φόβο, ενώ η υπόθεση αρχίζει να παίρνει αναπάντεχες στροφές.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ