Σασμός επόμενα επεισόδια – Θα προσεύχομαι να γυρίσετε και οι τρεις μαζί

Σασμός επόμενα επεισόδια – Καταιγιστικές εξελίξεις πλαισιώνουν τη σειρά του ALPHA, όπου ο Αστέρης, στο πλαίσιο της αναζήτησης της Αργυρώς, συνομιλεί με την ανήσυχη Καλλιόπη. Ο Αστέρης ανακοινώνει τις προθέσεις του να φέρει την Αργυρώ πίσω στην Κρήτη, προκαλώντας ανησυχία στην Καλλιόπη. Ερωτούμενος για τις προθέσεις του, απαντά πως θα προσπαθήσει να την ηρεμήσει και να την επαναφέρει.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Θα προσεύχομαι να γυρίσετε και οι τρεις μαζί

Η Καλλιόπη, εκφράζοντας την ανησυχία της, ρωτά εάν δεν επιτύχει να την ηρεμήσει και εκφράζει το προαίσθημα ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Αμφισβητεί την απόφαση του Αστέρη, υπογραμμίζοντας τη σημασία της Αργυρώς στη ζωή του. Ο Αστέρης αναρωτιέται για το παρελθόν της Αργυρώς, ρωτώντας αν δεν κατανοεί την αντίδρασή της στον θάνατο του Στεφανή. Η Καλλιόπη υποστηρίζει πως, ανεξαρτήτως του παρελθόντος, η Αργυρώ πρέπει να είναι δίπλα στον Αστέρη. Εκείνη επισημαίνει τη δύναμη της γυναίκας στη ζωή του άνδρα και πως αυτή είναι που οδήγησε την Αργυρώ να αποφασίσει να φύγει.

Ο Αστέρης προσπαθεί να δικαιολογήσει τις ενέργειες της Αργυρώς, αναφέροντας ότι προσπαθούσε να προστατέψει τον Πετρή. Η Καλλιόπη τον ανακρίνει, ρωτώντας αν πραγματικά προσπαθούσε να τον προστατέψει ή αν η Αργυρώ προσπαθούσε να προστατέψει αυτήν. Ο Αστέρης, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την επιλογή της Αργυρώς, συμφωνεί με την επιθυμία της να προστατέψει τον Πετρή από το περιβάλλον και την οικογένειά του.

Τελικά, η Καλλιόπη εκφράζει την επιθυμία της να επιστρέψουν όλοι μαζί μαζί. Εκφράζει τις ευχές της για την επιτυχία του σχεδίου του Αστέρη, δηλώνοντας ότι δεν θέλει να δουν χωριστά. Επισημαίνει πόσο σημαντική είναι για αυτήν η συνέχιση της κοινής τους ζωής. Στον επικείμενο αποχαιρετισμό τους, ο Αστέρης υπόσχεται να προσπαθήσει να φέρει πίσω την Αργυρώ, δηλώνοντας πως θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να επανασυνδεθούν. Η Καλλιόπη, με ένα αμυγδαλωτό χαμόγελο, τον ενθαρρύνει να το πετύχει, καθώς αποχωρίζονται με την ελπίδα να ανακαλύψουν μια ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη οικογενειακή ζωή.

Καθώς η σειρά εξελίσσεται, οι θεατές περιμένουν με αγωνία την εξέλιξη των γεγονότων, ενώ η αγωνία του Αστέρη για την επιστροφή της Αργυρώς προσθέτει ένταση και συναισθηματική βάθος στην πλοκή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ