Σασμός επόμενα επεισόδια – Στριμώχνει τον Βαγγέλη και βγάζει λαβράκι

Σασμός επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα, εισάγοντας συναρπαστικές εξελίξεις. Ο Μαθιός, αντιμέτωπος με τον Βαγγέλη, καλείται να βρεί τις απαντήσεις που κρύβονται πίσω από τον μυστηριώδη χαρακτήρα του Βαγγέλη.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Στριμώχνει τον Βαγγέλη και βγάζει λαβράκι

Καθώς αναζητά συμμαχίες με τον Αστέρη για τον μασκοφόρο, η παρουσία του στην εισαγγελέα αποκαλύπτει τον πιο σκοτεινό του εφιάλτη. Ο Τηλέμαχος, αποφασισμένος να μην υποκύψει στον δρόμο της εκδίκησης που του υποδεικνύει ο Αντρέας, βρίσκεται αντιμέτωπος με σκοτεινά σχέδια που θα δοκιμάσουν την αντοχή του. Τα δεδομένα αλλάζουν, και ο Χρήστος εξακολουθεί να ερευνά τη δολοφονία του Στεφανή, ρίχνοντας φως σε πτυχές που παραμένουν σκοτεινές.

Εν τω μεταξύ, ο Μανόλης θα κάνει γνωστό το αίτημα του στην Καλλιόπη, ζητώντας κάτι που θα την φέρει σε δύσκολη θέση, ανταλλάσσοντας το άλλοθι που παρείχε στον γιο της με τον θάνατο του Στεφανή. ο κλοιός φαίνεται να στενεύει για την οικογένεια Σταματάκη αλλά η Καλλιόπη δεν το βάζει κάτω και περνά στην αντεπίθεση. Οι εξελίξεις συνδυάζουν αγωνία, ανατροπές και ανεπίτρεπτες αποκαλύψεις, αφήνοντας το κοινό να αναρωτιέται πώς θα εξελιχθούν οι πολυδιάστατοι χαρακτήρες σε αυτήν τη συναρπαστική σειρά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ