Σασμός Επόμενα Επεισόδια – Σχεδιάζουν νέο χτύπημα στον Μαθιό

Σασμός Επόμενα Επεισόδια – Ο Αστέρης, συζητώντας με τον Μύρο για έναν άνδρα με τατουάζ, άνοιξε αθέλητα τον ασκό του Αιόλου για τον Μαθιό, χωρίς να το συνειδητοποιήσει. Ενώ η Βασιλική, ανυποψίαστη, προετοιμάζει μια έκπληξη για τον άντρα της, πιστεύοντας ότι έχουν ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες, ο Τηλέμαχος, μπερδεμένος από την εξαφάνιση του αδελφού του, απειλεί άμεσα τους Σταματάκηδες, αποφασισμένος να εκδικηθεί. Ο Παύλος, βρισκόμενος στη φυλακή και ανήσυχος για την απώλεια του ελέγχου της κατάστασης, βρίσκει αναπάντεχη βοήθεια σε ένα στοίχημα που κάνει ο Χρήστος με τον Αντώνη.

Σασμός Επόμενα Επεισόδια – Σχεδιάζουν νέο χτύπημα στον Μαθιό

Ο Φραγκιαδάκης αποκαλύπτει τη σύνδεση μεταξύ της εξαφάνισης του Αντρέα και του εκβιασμού που δέχθηκε από έναν ψεύτικο Κωστάκη, προσπαθώντας να εξομαλύνει τις συγκρούσεις μεταξύ των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων. Προκειμένου να μάθει τις κινήσεις του Τηλέμαχου, του Μανούσου και του Γιάννου, οι οποίοι σχεδιάζουν μια επίθεση εναντίον του Μαθιού, ο Παύλος προσποιείται πως συμμαχεί μαζί τους, ελπίζοντας να αποτρέψει περαιτέρω βλάβες.

Παράλληλα, οι Σταματάκηδες απολαμβάνουν στιγμές οικογενειακής ηρεμίας μετά την συμφιλίωση της Αργυρώς με τη Βασιλική, μέχρι που δύο νέα μηνύματα από τον μασκοφόρο ταράζουν ξανά την ηρεμία τους. Ένα μήνυμα στέλνεται στον Μαθιό και ένα άλλο στον εισαγγελέα, αποδεικνύοντας ότι οι απειλές δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Ο Αστέρης ανησυχεί αν πρέπει να δώσει την πραγματική περιγραφή του άνδρα με το τατουάζ, φοβούμενος ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα για τον αδερφό του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ