Σασμός επόμενα επεισόδια – Πουλάει έρωτα στην Έυα για να την ξεσκεπάσει

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Γιώργος συνταράσσει τη ζωή της Εύας και όλων των χαρακτήρων στα επόμενα επεισόδια της σειράς με τις προκλητικές του συμπεριφορές.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Πουλάει έρωτα στην Έυα για να την ξεσκεπάσει

Καθώς πλησιάζει την Εύα, η επικοινωνία ανάμεσα τους φέρνει χαρά στη ζωή του Γιώργου, αν και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ερωτικό στοιχείο δεν αναδεικνύεται ως κυρίαρχο στη σχέση τους. Αποκαλύπτεται ότι ο Γιώργος είναι μυστικός αστυνομικός, ο οποίος επιτελεί αποστολές παρακολούθησης και προσέγγισης ανθρώπων με έναν ιδιαίτερο τρόπο, με στόχο να τους κερδίσει και να τους αποκτήσει εμπιστοσύνη.

Παρά το γεγονός ότι η Θοδώρα εξακολουθεί να απασχολεί τον Γιώργο, η καρδιά του εξακολουθεί να ανήκει στην Θοδώρα, ακόμη κι αν αρνείται να το αναγνωρίσει. Έχοντας μάθει να κρύβει τα συναισθήματά του, καθώς και την πραγματική ταυτότητά του, ο Γιώργος προσεγγίζει περισσότερο την Εύα, αναζητώντας τα μυστικά του παρελθόντος και του σκοτεινού παρόντος της. Εν τω μεταξύ, η Θοδώρα προσπαθεί να καταπνίξει τη ζήλεια που νιώθει κάθε φορά που βλέπει τον Γιώργο δίπλα στην Εύα, αντιλαμβανόμενη ότι είναι πολύ αργά για να επαναφέρει τον Γιώργο στη ζωή της.

Παρά την πικρία και την απογοήτευση της, δυσκολεύεται να κατανοήσει ότι ο Γιώργος υπηρετεί μια άλλη αιτία, είναι δηλαδή με την Εύα όχι εξαιτίας του έρωτά του, αλλά γιατί την παρακολουθεί. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα γεγονότα στα επόμενα επεισόδια της νέας χρονιάς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ