Σασμός επόμενα επεισόδια – Πλευρίζει τον Μαθιό με σκοπό να …

Σασμός επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα αποκαλυφθούν με εκρηκτικό τρόπο, καθώς ο Μαθιός θα βιώσει μια σημαντική ανατροπή στη ζωή του. Η Εύα, που επιδίωκε να δει τον Μαθιό να πληρώνει, αλλάζει τακτική και αποφασίζει όχι μόνο να σώσει τη ζωή του στη σειρά αλλά και να συνεργαστεί μαζί του.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Πλευρίζει τον Μαθιό με σκοπό να …

Δεν έχει εξαφανιστεί ξαφνικά η αντιπάθειά της για τον Μαθιό, απλώς τον χρησιμοποιεί για να αποκτήσει πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο του αδελφού της. Στη συνέχεια, όμως, καταστρέφει τη σχέση της με τον Αντρέα. Ο Μαθιός είναι πάλι ελεύθερος και κατέχει πολλές πληροφορίες. Αυτό σκέφτεται η Εύα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και επαναπροσδιορίζει τη στρατηγική της. Ενημερώνει τον Αντρέα ότι πλέον ο Μαθιός δεν αποτελεί εχθρό της, αλλά έναν εκλεκτό συνεργάτη που θα χρησιμοποιήσει για να επιτύχει τους στόχους της.

Ο Βρουλάκης διαφωνεί με αυτήν την άποψη και σύντομα η σχέση τους αλλάζει ριζικά, με αποτέλεσμα να μην ξαναγίνει ποτέ η ίδια. Παράλληλα, η Εύα χρησιμοποιεί τη σχέση που αναπτύσσει με τον Γιώργο για να πλησιάσει τον Μαθιό. Είναι συνειδητή ότι ο αστυνομικός κατέχει πληροφορίες και μπορεί να αποτελέσει τον κρίκο που θα οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου της δολοφονίας του Ευθύμη.

Είναι ο άνθρωπος που θα τη φέρει κοντά στον Μαθιό, ενώ αυτή, με τη σειρά της, θα τον καταστήσει εμπιστευτικό της πηγή. Ο Παύλος προειδοποιεί την Εύα για τον επικίνδυνο δρόμο που ακολουθεί, δρόμο από τον οποίο ίσως να μην μπορέσει ποτέ να ξεμπλέξει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ