Σασμός επόμενα επεισόδια – Παύλος – Καλλιόπη λύνουν την σιωπή τους

Σασμός επόμενα επεισόδια – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, συντελούνται δραματικές εξελίξεις καθώς η γιαγιά Ειρήνη επιτίθεται στην Καλλιόπη, ενισχύοντας τον κόσμο της έχθρας.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Παύλος – Καλλιόπη λύνουν την σιωπή τους

Η Καλλιόπη ανακαλύπτει την ανατριχιαστική αλήθεια ότι ο Αντρέας φέρει ευθύνη για τον θάνατο του Βασίλη και ότι εσκεμμένα επικαλέστηκε την ένοχη φιγούρα του Παύλου για να εντείνει την έχθρα μεταξύ των οικογενειών. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η γιαγιά Ειρήνη δεν πρόκειται να διατηρήσει την σιωπή της, αποκαλύπτοντας όλες τις πληροφορίες στον Παύλο. Ο Παύλος, σοκαρισμένος από το κατασκευασμένο σχέδιο του Αντρέα εναντίον του, αποφασίζει να αναδείξει την αλήθεια.

Παράλληλα, η Καλλιόπη αποκαλύπτει στον Αστέρη και τον Μαθιό τον ρόλο του Αντρέα στο θάνατο του πατέρα τους, σοκάροντάς τους βαθιά. Το ίδιο συμβαίνει και με την επιστροφή του Ρούσσου, που προκαλεί αναταραχή στο σπίτι των Βρουλάκηδων. Το κλίμα στο χωριό επιβαρύνεται από την αποκάλυψη των μυστικών και τις εντάσεις μεταξύ των οικογενειών. Ο Παύλος, για πρώτη φορά, αντιμετωπίζει τη γιαγιά και την κατηγορεί για την απώλεια ανθρώπων λόγω της σιωπής της, υποστηρίζοντας ότι οι πράξεις της θα μπορούσαν να έχουν διαφορετική πορεία εάν είχε αποκαλύψει τα μυστικά της.

Σε μία περίοδο αναταραχής και ανακατατάξεων, η αλήθεια ξεπηδάει με δυναμισμό, αναδεικνύοντας τις σκοτεινές πτυχές του παρελθόντος και τις διαπλοκές μεταξύ των χαρακτήρων, ενώ η ένταση στο χωριό φτάνει σε άκρα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ