Σασμός επόμενα επεισόδια – Παίζει το τελευταίο της χαρτί και δραπετεύει

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Παύλος, ο Βαγγέλης και ο παππά Μιχάλης δεν παύουν να διαβεβαιώνουν την Εύα ότι πίσω από τον θάνατο του αδελφού της δεν κρύβεται ο Μαθιός Σταματάκης.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Παίζει το τελευταίο της χαρτί και δραπετεύει

Ωστόσο, εκείνη δεν δίνει σημασία σε αυτές τις κουβέντες. Πεπεισμένη ότι εκείνος αποτελεί τον υπεύθυνο για την τραγωδία που έπληξε την οικογένειά της, σχεδιάζει, όπως θα φανεί στα επόμενα επεισόδια, το επόμενο μεγάλο της βήμα εναντίον του, την ημέρα που θα αποχωρήσει οριστικά από την Κρήτη με προορισμό την Κροατία. Πριν, όμως, αναλάβει δράση, θα ενημερώσει πλήρως όλους γύρω της, προκειμένου να τους παραπλανήσει και να τους πείσει ότι η εκδίκησή της δεν ορίζεται στην οικογένεια Σταματάκη.

“Ήρθα να εκπληρώσω το καθήκον μου, Βαγγέλη,” θα δηλώσει στον πιστό σύμμαχό της, “αλλά, τελικά, δεν εντόπισα ό,τι αναζητούσα. Δεν προτίθεμαι να πλήξω αθώους ανθρώπους. Ωστόσο, επιθυμώ να συνεχίσεις τις έρευνές σου.” Αυτός, από την πλευρά του, της υπόσχεται πως θα κινηθεί εναντίον του δολοφόνου του Ευθύμη με όλες του τις δυνάμεις. Παράλληλα, όμως, η νεαρή με τη σκοτεινή ψυχή έχει ήδη επικοινωνήσει με άλλα πρόσωπα. Έτσι, δίνει εντολή για το τελειωτικό χτύπημα στους Σταματάκηδες.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ