Σασμός επόμενα επεισόδια – Παιδί μου, Κράτα γερά

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Αντρέας επιστρέφει στην Κρήτη με την πρόθεση να σκοτώσει τον πατέρα του, τον Ρούσσο, όπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς. Η ανατροπή θα έρθει τελευταία στιγμή ή θα ολοκληρωθεί η επιθυμία του;

Σασμός επόμενα επεισόδια – Παιδί μου, Κράτα γερά

Ο Αντρέας παραφυλάει έξω από το σπίτι της Καλλιόπης, περιμένοντας τον Ρούσσο μόνο του για να του επιτεθεί. Μόλις τον βρίσκει, του μιλάει απευθείας. «Χρόνια ολόκληρα περίμενα αυτή τη στιγμή για να σε σκοτώσω», λέει, προσθέτοντας «Έχω κάτι καλύτερο για σένα. Θέλω να υποφέρεις όπως υπέφερε εκείνη και μας άφησε ορφανά με τον αδελφό μου». Ο Ρούσσος προσπαθεί να εξηγήσει, αλλά ο Αντρέας τον διακόπτει, λέγοντας «Δεν θέλω να ακούσω λέξη. Εσύ και η οικογένειά σου είστε η αιτία των δεινών μας. Καταραμένοι Σταματάκηδες», και βγάζει το όπλο.

Η Άννα τους βλέπει από μακριά και ενημερώνει τον Μαθιό να παρέμβει. Ο Μαθιός πηγαίνει αμέσως στο σπίτι και προσπαθεί να αποτρέψει τη σύγκρουση, ζητώντας από τον Αντρέα να αφήσει το όπλο. «Τι σκοπεύεις να κάνεις, να σκοτώσεις τον πατέρα σου;», ρωτάει. Ο Αντρέας απαντά πως ο Ρούσσος είναι εχθρός του και του ζητάει να φύγει για να μην την πληρώσει. Ο Μαθιός προσπαθεί να του πάρει το όπλο, και τότε ακούγεται πυροβολισμός.

Ο Μαθιός πέφτει τραυματισμένος, ενώ ο Αντρέας στρέφει το όπλο στον Ρούσσο, λέγοντας «Ήρθε η σειρά σου». Τραυματισμένος, ο Μαθιός πυροβολεί τον Αντρέα, ο οποίος πέφτει αιμόφυρτος. Ο Ρούσσος πλησιάζει τον Αντρέα και του λέει «Παιδί μου, εγώ είμαι υπαίτιος για όλα. Μην με αφήσεις τώρα που σε βρήκα. Είμαι εδώ για σένα. Δεν είναι αργά να γίνουμε πατέρας και γιος… Κράτα γερά». Ο Αντρέας αφήνει την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας τον Ρούσσο στη θλίψη και στις ενοχές.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ