Σασμός επόμενα επεισόδια – Οι τύψεις την στέλνουν φυλακή

Σασμός επόμενα επεισόδια – Στα προσεχή επεισόδια της σειράς στον ALPHA, πρόκειται να παρακολουθήσουμε μια σημαντική ανατροπή, καθώς η ζωή της Βασιλικής θα βρεθεί στα χέρια του Αντώνη. Η Βασιλική, δυσαρεστημένη από το γεγονός πως ο Μαθιός κρατείται στη φυλακή για κάτι που δεν έχει κάνει, αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Οι τύψεις την στέλνουν φυλακή

Αντιμέτωπη με τις προσπάθειες της Καλλιόπης να την εμποδίσει, η Βασιλική, γεμάτη τύψεις, αγνοεί κάθε εμπόδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορταζ, αναζητά τον Αντώνη Φραγκιαδάκη και αποκαλύπτει τα πάντα. Εξομολογείται την προσπάθεια της να επιτεθεί στον Λάζαρο, αναφέροντας πως κατά τη διάρκεια της έντονης σύγκρουσης, εκείνος χτύπησε το κεφάλι του σε μια πέτρα και έχασε τη ζωή του.

Ο Αντώνης, θα εκπλαγεί αυτά που ακούει και βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα δίλημμα. Ενώ γνωρίζει την εγκυμοσύνη της Βασιλικής και την καλοπροαίρετη φύση της, πρέπει να αντιμετωπίσει την απόφαση που πρέπει να λάβει. Σε μια στιγμή σοκ, αποφασίζει να μην τη συλλάβει, ενθαρρύνοντάς την να μην εκθέσει τα γεγονότα της πολυτάραχης νύχτας και διαβεβαιώνοντας την ότι ο Μαθιός θα αποφυλακιστεί, καθώς ο Μανώλης παρέχει άλλοθι υποστηρίζοντας ότι ήταν μαζί την ίδια νύχτα.

Οι επόμενες στιγμές στην σειρά θα αναδείξουν τις συνέπειες αυτής της αποκάλυψης, ενώ η ζωή της Βασιλικής θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με νέες και αναπάντητες εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ