Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Οι Σταματάκηδες στο στόχαστρο του Παύλου Βρουλάκη! Ποια η αιτία;

Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη στο χωριό της Άνω Ποριάς θα ταράξει τα νερά των πρωταγωνιστών με αποτέλεσμα και στην δεύτερη σεζόν τους Σασμόυ, ο πόλεμος ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες να φουντώνει ξανά. Η αιτία για όλα αυτά που αναμένεται να συμβούν, θα είναι φυσικά ο Παύλος Βρουλάκης. Ο σκοτεινό άνδρας αναμένεται να διχάσει για ακόμα μια φορά τις δυο οικογένειες, αυτές των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων. Από την μια πλευρά, αυτή των Σταματάκηδων, η Καλλιόπη μαθαίνοντας για τον ερχομό του άνδρα τα χάνει. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έρχεται με φόρα και γεμάτος ανατροπές που αναμένεται να συγκλονίσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Οι Σταματάκηδες στο στόχαστρο του Παύλου Βρουλάκη! Ποια η αιτία;

Η ίδια γνωρίζοντας πολύ καλά πως ήρθε για να εκδικηθεί και τρέμει για την ζωή του γιού της Μαθιού και παλεύει να αποδείξει την αθωότητά του. Η οργή και το μίσος είναι μεγάλο μέσα του. Ο Παύλος είναι έτοιμος να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να δικαιώσει τον Πέτρο και τον Άγγελο.

Ποιος θα βγει νικητής από αυτό τον πόλεμος; Οι Σταματάκηδες, όμως, έχουν μπει ήδη στο στόχαστρο του Βρουλάκη κι ο εφιάλτης δε θα αργήσει να ξεκινήσει. Η Καλλιόπη και η οικογένεια της, δέχονται επίθεση και κάποιοι προσπαθούν να τους τρομοκρατήσουν. Το σπιτικό τους πλημμυρίζει από τρόμο και η καπετάνισσα για πρώτη φορά αισθάνεται πως έχει δημιουργήσει ένα χάος, το οποίο δεν μπορεί να διαχειριστεί.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

επόμενα επεισόδιαΣασμόςΣασμός επομενα επεισοδια