Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Βρουλάκης αυτοκτονεί

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Ανδρέας επιστρέφει στην Κρήτη με τον αποφασιστικό σκοπό να εκδικηθεί την οικογένεια Σταματάκη για τον θάνατο της μητέρας και των ανιψιών του. Καθώς η πλοκή του Σασμού εξελίσσεται, η Καλλιόπη σχεδιάζει με επιμέλεια την απαγωγή του Ανδρέα για να τον εξοντώσει οριστικά.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Βρουλάκης αυτοκτονεί

Κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας του, ο Ανδρέας αντιμετωπίζει συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Μαθαίνει ότι είναι γιος του Ρούσου, από μια παράνομη σχέση με τη μητέρα του. Η Καλλιόπη του θέτει ένα τελεσίγραφο: είτε θα εγκαταλείψει την Κρήτη, είτε θα χάσει τη ζωή του από τα χέρια της. Σε μια αναπάντεχη στροφή των γεγονότων, ακούγεται ένας πυροβολισμός και ο Ανδρέας εξαφανίζεται μυστηριωδώς.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του serfare.com, κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας του στο υπόγειο της Καλλιόπης, ο Ανδρέας βρίσκει την ευκαιρία να αρπάξει το όπλο από την καπετάνισσα και τερματίζει τη ζωή του με τον πιο άδοξο τρόπο μη αντέχοντας την ντροπή. Αυτό το συγκλονιστικό σκηνικό θα παρουσιαστεί μέσω flashback σε μελλοντικά επεισόδια, όπου η Καλλιόπη θα αφηγηθεί την ιστορία σε κάποιο κοντινό της πρόσωπο.

Αυτή η ανατροπή φέρνει στο φως πολλά ερωτήματα. Πώς επηρεάζει η αποκάλυψη της πραγματικής καταγωγής του Ανδρέα την ιστορία των δύο οικογενειών; Μήπως ο Ανδρέας έχει αφήσει κάποια μυστικά πίσω του που θα αλλάξουν την πορεία των χαρακτήρων;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος