Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Ρούσσος Σταματάκης επιστρέφει

Σασμός επόμενα επεισόδια – Όταν η Μαρία, η μητέρα του Αντρέα και του Τηλέμαχου, αυτοκτόνησε σε ένα από τα κτήματα της οικογένειας Σταματάκη, ο Ρούσσος με τον οποίο και είχε σχέση, έφυγε μακριά. Έφτιαξε τη ζωή του στη Σουηδία, όμως δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα πατήσει το πόδι του και πάλι στην Ανω Ποριά.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Ρούσσος Σταματάκης επιστρέφει

Ο Ρούσσος Σταματάκης, αδελφός του Βασίλη, ήταν ερωτευμένος με τη Μαρία. Οι δυο τους, παρόλο που είχαν σχέση, δεν κατάφεραν να την επισημοποιήσουν και έτσι όταν η οικογένεια εκείνου τον λογόδωσε με μια άλλη γυναίκα, η Μαρία πήρε την απόφαση να αυτοκτονήσει, μη μπορώντας να ζήσει μακριά του. Ο Ρούσσος έφυγε μακριά, συγκεκριμένα στη Σουηδία για να μη ζήσει τα αντίποινα της οικογένειάς της, ωστόσο από τότε ο Αντρέας, σχεδόν επτά χρονών παιδί, της υποσχέθηκε πως θα πάρει εκδίκηση για εκείνη.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Αντρέας επέστρεψε στην Άνω Ποριά με σκοπό να δει τους Σταματάκηδες να πέφτουν στο χώμα ένας ένας. Και η αλήθεια είναι πως στο πρώτο μισό της σεζόν έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τα καταφέρει. Έβαλε έναν ξένο να υποδυθεί τον συγκρατούμενο του Βασίλη και να πει στην Καλλιόπη ότι ο Παύλος φταίει για τον θάνατο του άντρα της, έβαλε βόμβα στο σπίτι του εξάδελφου του, την ώρα που ήταν και εκείνος μέσα, κατηγορώντας τον Μαθιό, λίγο αργότερα ανατίναξε το σπίτι του τελευταίου και της Βασιλικής.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, μαζί με την οικογένεια του Λάζαρου θα οργανώσουν το μεγάλο χτύπημα στον Μαθιό. Θα τον πυροβολήσουν με τουφέκι την ώρα που εκείνος θα φεύγει από το αστυνομικό τμήμα της Ανω Ποριάς. Όλα αυτά όμως γιατί αγνοεί μια μεγάλη αλήθεια που έχει να κάνει με την καταγωγή του. Μια αλήθεια που μόνο η γιαγιά Ειρήνη, ο Παύλος, η Καλλιόπη και ο παπα-Μιχάλης γνωρίζουν. Μια αλήθεια που θα ανέτρεπε όλα τα σχέδιά του αν τη γνώριζε από την αρχή. «Φοβάμαι ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα», θα πιεί ο παππά Μιχάλης με τρεμάμενη φωνή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ