Σασμός Επόμενα Επεισόδια – Ο Γιακωβάκης ζητάει τη σύλληψη της

Σασμός Επόμενα Επεισόδια – Ο Αντώνης ενεργεί ενεργητικά για να κρύψει τα γεγονότα σχετικά με τον θάνατο του Λάζαρου, επιδιώκοντας να αποφύγει τη φυλάκιση της Βασιλικής, αλλά ο Γιακωβάκης, ο νέος εισαγγελέας στη σειρά «Σασμός», εκδίδει διαταγή σύλληψης, ανατρέποντας τις προσπάθειες του Αντώνη.

Σασμός Επόμενα Επεισόδια – Ο Γιακωβάκης ζητάει τη σύλληψη της

Μετά τον θάνατο του Λάζαρου, ο Αντώνης ζητεί τη λήψη δειγμάτων DNA από την οικογένεια Σταματάκη, αλλά η Βασιλική δεν καταφέρνει να δώσει δείγμα, καθώς αποκαλύπτει στον Αντώνη τα γεγονότα της μοιραίας εκείνης μέρας. Ο Φραγκιαδάκης υπόσχεται να την καλύψει, κερδίζοντας την ευγνωμοσύνη των Μαθιού και Καλλιόπης.

Ωστόσο, ο Γιακωβάκης ανοίγει εκ νέου την υπόθεση. Ζητά τα αποτελέσματα του DNA και ανακαλύπτει την απουσία του ονόματος της Βασιλικής. Ο Αντώνης προσπαθεί να δικαιολογήσει αυτή την απουσία, υποστηρίζοντας ότι δεν έγινε τεστ λόγω της εγκυμοσύνης της Βασιλικής και εγγυάται προσωπικά για την αθωότητά της. Όταν ο Μαθιός και η Βασιλική ενημερώνονται ότι ο εισαγγελέας θα ζητήσει και από την Βασιλική δείγμα, αρχίζουν να ανησυχούν. Η ανησυχία τους κορυφώνεται όταν ο Γιακωβάκης ζητά τη σύλληψή της.

Στη συνέχεια της σειράς, παρακολουθούμε την Βασιλική να οδηγείται στη φυλακή, ενώ η Καλλιόπη και ο Μαθιός φοβούνται για την ασφάλειά της. Η Ντίνα και ο Μύρωνας τους καθησυχάζουν, υποσχόμενοι ότι θα φροντίσουν για την προστασία της, μειώνοντας τον κίνδυνο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ