Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Γιακωβάκης επιτίθεται στον Αντώνη

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Μανόλης θα βρεθεί στο γραφείο του Αντώνη και επίσημα θα καταθέσει υπέρ του Μαθιού. Θα τονίσει πως βρισκόταν έξω από το σπίτι του την ώρα που γινόταν το κακό, γεγονός που θα αναγκάσει τον Αντώνη να αφήσει τον Μαθιό ελεύθερο. Δυστυχώς, ο διοικητής της Ανω Ποριάς δεν θα έχει υπολογίσει στα κρυφά σχέδια των Αντρέα, Τηλέμαχου και Γιάννου που ετοιμάζουν το μεγάλο χτύπημα στον μεγάλο γιο της Καλλιόπης.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Γιακωβάκης επιτίθεται στον Αντώνη

Για την ακρίβεια, όταν ο Μαθιός βγει από το κρατητήριο, ο Γιάννος από απόσταση θα τον πυροβολήσει, όμως η Ντίνα θα μπει μπροστά του και θα «φάει» τη σφαίρα στην πλάτη. Η Βασιλική και η Καλλιόπη θα κλονιστούν όταν μάθουν για το χτύπημα αλλά θα ευχαριστήσουν θερμά την Ντίνα για τα αντανακλαστικά της. Μετά από αυτό όμως η Βασιλική θα ξέρει τι πρέπει να κάνει για να αφήσει η αστυνομία ήσυχη την οικογένειά της. Θα αποκαλύψει στον Αντώνη πως εκείνη ήταν αντιμέτωπη με τον Λάζαρο όταν ο τελευταίος έχασε τη ζωή του στο κρησφύγετο.

Ο Φραγκιαδάκης χαίρεται που η υπόθεση κοντεύει να κλείσει, όμως η ξαφνική επίσκεψη του Χρήστου Γιακωβάκη στο γραφείο του, παρουσία της Στέλλας, δεν θα είναι για καλό. Μεταξύ των δύο αντρών θα δημιουργηθεί ένταση αφού, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο νέος εισαγγελέας της Κρήτης θα κατηγορήσει εκείνον και την ομάδα του για ολική απραξία. Και όλα αυτά ενώ η Αργυρώ έχει πάει στην Αθήνα στο σπίτι της ξαδέρφης της, για να ηρεμήσει και να πάρει τις αποφάσεις της, αφήνοντας πίσω της τον Αστέρη μόνο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ