Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Γιακωβάκης ενώνει τα κομμάτια του παζλ

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο κλοιός σφίγγει ανελέητα γύρω από την Εύα. Ο Χρήστος εκδίδει ένταλμα σύλληψής της για τις απόπειρες δολοφονίας εναντίον της Θοδώρας και του Μαθιού, καθώς και για ανθρωποκτονία, σχετιζόμενη με τον θάνατο του αγρότη που χρησιμοποίησε το αγροτικό του Μαθιού όπου είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Γιακωβάκης ενώνει τα κομμάτια του παζλ

Η βραδινή έξοδος της Στέλλας και της Θοδώρας εξελίσσεται σε απρόσμενη συνάντηση με τον εισαγγελέα Γιακωβάκη. Κάθεται μαζί τους και συζητάει για όσα συνέβησαν, βοηθώντας έτσι τον Χρήστο να διατάξει τα γεγονότα και να προετοιμάσει τις επόμενες κινήσεις του για την ανάκριση των εγκλημάτων που παρέμειναν ατιμώρητα. Η βραδιά προχώράει ήρεμα, μέχρι που ο Χρήστος δέχεται μια κλήση που προκαλεί ανησυχία στη Στέλλα. Παράλληλα η Μαρίνα, όσο κι αν προσπαθεί, δεν παίρνει απαντήσεις από τον Αντώνη για τα μυστικά που κρύβει και αναγκάζεται να τις ψάξει αλλού.

Η Βασιλική δέχεται ένα τηλεφώνημα που την αναστατώνει, καθώς ακούει τη φωνή του εισαγγελέα να αναζητά τον Μαθιό. Όσο για τον Γιώργο, φτάνει η στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος, αυτά που έκανε ως μυστικός αστυνομικός στο πλευρό του Ευθύμη, με αποτέλεσμα τη δολοφονία του Πάνου. Την ώρα που η Αργυρώ προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αστέρη για τον εφιάλτη που είδε, ο Μαθιός τον βλέπει να ζωντανεύει μπροστά του, χειρότερος από ποτέ. Παράλληλα, η Καλλιόπη συμβουλεύει τη Μαρίνα να χειριστεί αλλιώς το θέμα με τον Αντώνη, ώστε να μάθει όλα όσα της κρύβει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ