Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Γιακωβάκης χαροπαλεύει

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Χρήστος βρίσκεται τώρα στο επίκεντρο του κινδύνου. Τα επεισόδια που ακολουθούν στη σειρά θα φέρουν συγκλονιστικές εξελίξεις, καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο, χτυπημένος βαριά από αδίστακτους άνδρες.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Γιακωβάκης χαροπαλεύει

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο εισαγγελέας Γιακωβάκης βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, με απειλές κατά της ζωής του και της Στέλλας. Ο Χρήστος ζητά από τον Γιώργο να προστατεύσει τη νεαρή δικηγόρο. Λίγο αργότερα, αντιμετωπίζει διάρρηξη στο σπίτι του, με σκοπό να τον τρομοκρατήσουν. Αυτή η εξέλιξη τον αναγκάζει να αποφασίσει να φύγει από την Κρήτη για να προστατεύσει τη Στέλλα. Παρόλες τις προσπάθειες του Αντώνη να τον πείσει να μείνει, ο Χρήστος βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με θανάσιμη παγίδα.

Οι επίδοξοι δολοφόνοι επιτίθενται ξανά, χτυπώντας τον με λοστό στο κεφάλι. Ο εισαγγελέας πέφτει χάνοντας τις αισθήσεις του, και τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες. Από αυτήν την στιγμή, είναι προφανές ότι η ζωή του είναι σε κίνδυνο. Ο Αντώνης δίνει εντολή σε εκπαιδευμένους αστυνομικούς να τον φυλάσσουν 24 ώρες το 24ωρο μέσα στο νοσοκομείο. Η Στέλλα παραμένει αδιάφορη για τον κίνδυνο, δίπλα στον Χρήστο, αποφασισμένη να τον στηρίξει όσο κι αν της κοστίσει τελικά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ