Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Αστέρης παλεύει να τους φέρει πίσω

Σασμός επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Αστέρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με συγκλονιστικές εξελίξεις, καθώς επιδιώκει με αποφασιστικότητα να επαναφέρει την Αργυρώ στη ζωή του. Αναζητώντας απεγνωσμένα την αγαπημένη του, ο Αστέρης προσπαθεί να ξεπεράσει τον πόνο της αποχώρησής της και να ανακαλύψει τα μυστικά που κρύβονται πίσω από την απόφασή της.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Αστέρης παλεύει να τους φέρει πίσω

Η Αργυρώ, αντιλαμβανόμενη ότι ο Αστέρης απομακρύνεται, αποφασίζει να αντιμετωπίσει την κρίση της με απεγνωσμένο τρόπο. Προτείνει ένα σχέδιο που θα ρίξει τα πάντα στο κόκκινο και θα ανατρέψει τις ισορροπίες. Εν τω μεταξύ, η Αργυρώ και η Βασιλική εμπλέκονται σε μια έντονη σύγκρουση. Η πρώτη κατηγορεί τη δεύτερη για έλλειψη ηθικών φραγμών, ενώ η Βασιλική εκφράζει τα παράπονά της για έλλειψη υποστήριξης στον χαμό του Νικηφόρου και την εγκατάλειψη του Αστέρη σε δύσκολη στιγμή.

Ο εσωτερικός αγώνας του Αστέρη μεταξύ της αγάπης για την Αργυρώ, του Πετράκη και του αδερφού του εντείνεται, δημιουργώντας έναν πύρινο καβγά στο εσωτερικό του. Σε παράλληλη προσπάθεια, η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει την κόρη της για την αξία του Αστέρη, αλλά αυτή παραμένει ανέκκλητη στην απόφασή της. Καθώς η Αργυρώ αποχωρεί, ο Αστέρης επιμένει να την αναζητά, αλλά όλες οι προσπάθειές του φαίνεται να πέφτουν στο κενό.

Σε ένα απρόοπτο στιγμιότυπο, η Μαρίνα ανακαλύπτει την κόρη της και προσπαθεί να κατανοήσει τον λόγο πίσω από την απόφασή της. Καθώς ο Αστέρης προσπαθεί ακόμα να επαναφέρει την Αργυρώ, μια ομολογία ανατρέπει εκ νέου τις ισορροπίες και ξεσπά ένα νέο κεφάλαιο απρόβλεπτων γεγονότων.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος