Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Αστέρης με βαριά καρδιά αποφασίζει να….

Σασμός επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η πλοκή εξελίσσεται με έντονους ρυθμούς, υποσχόμενη συγκλονιστικές ανατροπές. Ο Αστέρης, βρισκόμενος σε σημείο απόφασης, αναγκάζεται να κάνει την τελική του επιλογή. Σε μια προσπάθεια να σταματήσει το αίμα που χύνεται, ο Παύλος αποκαλύπτει στον ξάδελφό του την αλήθεια σχετικά με το κτήμα που κληρονόμησε μετά τον θάνατο της μητέρας του, Μαρίας, από τον Ρούσσο Σταματάκη.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Αστέρης με βαριά καρδιά αποφασίζει να….

Παράλληλα, η Καλλιόπη ξεκινά ένα ταξίδι αναζήτησης για την Αργυρώ, ενώ ο Αντώνης βρίσκεται αντιμέτωπος με δυσκολίες στην ανακάλυψη της αλήθειας για τον θάνατο του Λάζαρου λόγω έλλειψης επαρκών στοιχείων. Η αποκάλυψη του Παύλου στον Αντρέα σχετικά με τη μητέρα του προκαλεί οργή, με τον τελευταίο να εκτελεί το σχέδιο θανάτου του Μαθιού. Παράλληλα, ο Γιώργος αποχωρίζεται τη Θοδώρα και δίνει μια ευκαιρία στην Εύα, εκφράζοντας βαθιά πληγωμένος τα συναισθήματά του.

Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, ένας απρόσμενος μάρτυρας εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα, παρέχοντας άλλοθι στον Μαθιό σχετικά με τη νύχτα του φόνου. Αυτό επαναφέρει τους πάντες στο κάδρο των υπόπτων. Ο Μανώλης, αντιμέτωπος με τον Φραγκιαδάκη, καταθέτει ότι κατά την στιγμή του θανάτου του Λάζαρου, είχε εκτός από το σπίτι του Μαθιού και είδε τον ίδιο να «μιλάει» με τον πατέρα του, Βασίλη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος