Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Αντρέας καταλήγει στην στενή

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Αντρέας Βρουλάκης βρίσκεται πίσω από τα κρύα κάγκελα μιας φυλακής, συνοδευόμενος από τον αδερφό του, Τηλέμαχο, σε μια ανατριχιαστική στροφή των γεγονότων που αποκαλύπτονται στα νέα επεισόδια της σειράς.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Αντρέας καταλήγει στην στενή

Μετά τον αδικαιολόγητο θάνατο του Λάζαρου, οι δύο αδερφοί, συνεργαζόμενοι με τους Μουντάκηδες, σχεδιάζουν να εκδικηθούν τον Μαθιό, πεπεισμένοι ότι είναι υπεύθυνος για την απώλεια του πρώτου. Ο Αντρέας, γεμάτος οργή, ετοιμάζει μια επικίνδυνη επίθεση κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του Μαθιού από το αστυνομικό τμήμα. Έξω από το τμήμα, ο Γιάννος, ξάδελφος του Λάζαρου, παραφυλάει με όπλο στα χέρια, στοχεύοντας τον Μαθιό και αφήνοντας τη σκοτεινή σκιά της εκδίκησης να κρεμαστεί πάνω από τους πάντες.

Ωστόσο, η μοίρα αποφεύγει τον Μαθιό, καθώς η σφαίρα βρίσκει τη Ντίνα, προκαλώντας τραυματισμό. Μετά το περιστατικό, όλα τα βλέμματα στρέφονται προς τον Αντρέα και τους συγγενείς του Λάζαρου, καθιστώντας τον Αντρέα αντικείμενο προσοχής του νέου εισαγγελέα, Χρήστου Γιακωβάκη. Ο Γιακωβάκης, αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τη βεντέτα που έχει εκραγεί ανάμεσα στις δύο οικογένειες της Άνω Ποριάς, ανακρίνει τον Αντρέα.

Με όλο το βάρος του φακέλου στα χέρια του, αποκαλύπτει το βεβαρυμμένο παρελθόν του. Παρόλο που ο Αντρέας διαμαρτύρεται την αθωότητά του, ο εισαγγελέας δίνει εντολή για την προσωρινή κράτηση του Αντρέα και του Τηλέμαχου. Συνεχίζεται έτσι ο ψυχολογικός πόλεμος μεταξύ των οικογενειών, αφήνοντας τον Αντρέα στη φυλακή, αντιμέτωπο με τη σκληρή πραγματικότητα του νέου κεφαλαίου που αναπτύσσεται στον Σασμό.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ