Σασμός επόμενα επεισόδια – Μητέρα και έμβρυο χαίρουν άκρας υγείας

Σασμός επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν συνταρακτικές εξελίξεις, καθώς η Βασιλική θα αντιμετωπίσει μια δύσκολη κατάσταση, αλλά θα βγει νικήτρια. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την εξέλιξη της ιστορίας, καθώς η Βασιλική θα περνά μια περίοδο αναταραχής.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Μητέρα και έμβρυο χαίρουν άκρας υγείας

Στο επόμενο επεισόδιο, η Βασιλική μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω έντονων πόνων στην κοιλιά. Αρχικά, ο Μαθιός απελευθερώνεται, καθώς η Βασιλική εκμυστηρεύεται στον Αντώνη την ενοχή της. Παρόλα αυτά, ο Αντώνης αποφασίζει να προστατεύσει τη Βασιλική και να αφήσει ελεύθερο τον άντρα της.
Αμέσως μετά, το ζευγάρι επισκέπτεται το “Σταματόδεντρο” για να μιλήσει με τον γιο τους.

Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, η Βασιλική αντιμετωπίζει ξαφνικό πόνο στην κοιλιά, ο οποίος τους οδηγεί αμέσως στο νοσοκομείο, και συγκεκριμένα στο γυναικολόγο. Ο γιατρός διαγιγνώσκει ότι πρόκειται για πυελικό πόνο που προκλήθηκε από την κίνηση του εμβρύου που άσκησε πίεση σε ένα νεύρο. Παρά την ανησυχία αρχικά, διαβεβαιώνει την οικογένεια Σταματάκη ότι και η μητέρα και το έμβρυο είναι σε άριστη υγεία.

Έτσι, η οικογένεια επιστρέφει στην καθημερινότητά της, αφήνοντας πίσω τους την περιπέτεια στο νοσοκομείο. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν πώς η Βασιλική ξεπερνά τη δυσκολία αυτή και συνεχίζει τη ζωή της με νέα κεφάλαια και εξελίξεις στο σενάριο της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ