Σασμός επόμενα επεισόδια – Μαρίνα – Αντώνης σκοτώνονται

Σασμός επόμενα επεισόδια – Η Αργυρώ συζητάει με τον Αντώνη για την κάλυψη που έκανε στη Βασιλική, αλλά ακούει κάποιος τους χωρίς να το γνωρίζουν. Η Μαρίνα καταλαβαίνει ότι ο άντρας της έχει καλύψει κάποιον εν ώρα υπηρεσίας, αλλά αρνείται να της αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες παρά τις πιέσεις της.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Μαρίνα – Αντώνης σκοτώνονται

“Μαρίνα, σε εμπιστεύομαι περισσότερο από όλους, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μάθεις. Όχι επειδή φοβάμαι ότι θα προδώσεις το μυστικό, αλλά για να προστατεύσω αυτόν που βοήθησα,” της εξηγεί. Η Θοδώρα δείχνει στενοχωρημένη, σαν να μην αντέχει πια την απόσταση από τον Γιώργο, αλλά μια ξαφνική επίσκεψη την αποσπά από τις σκέψεις της. Η Καλλιόπη ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον εισαγγελέα χωρίς να ζητήσει γνώμη από κανέναν, ενώ ο Αντώνης ανοίγει τον φάκελο με τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA.

Η Μαρίνα συμφωνεί με τη Θοδώρα να διατηρήσουν μυστική τη σχέση τους για να μην προκαλέσουν υποψίες, ενώ η Καλλιόπη ζητά από τον Γιακωβάκη να αφήσει την οικογένειά της ήσυχη. Τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA των Σταματάκηδων αποκαλύπτουν μια μεγάλη έκπληξη. “Είναι απίθανο. Το τεστ της Βασιλικής είναι αρνητικό,” λέει ο Αντώνης στον Γιώργο, που δυσκολεύεται να πιστέψει το αποτέλεσμα. “Πώς συμβαίνει αυτό, Αντώνη; Τα τεστ DNA δεν λανθάνουν ποτέ και το γνωρίζεις,” τον ρωτάει ο συνεργάτης του.

Η Εύα ετοιμάζει το επόμενο της χτύπημα, στοχεύοντας τον Μαθιό ως ύποπτο για τον θάνατο του Ευθύμη, ενώ ο Τόλης βρίσκεται σε νέα δύσκολη κατάσταση με τη Λεμονιά. Ταυτόχρονα, στο σπίτι των Σταματάκηδων, γίνεται γλέντι. Η Μαρίνα αντιμετωπίζει απευθείας τον Αντώνη και τον καλεί να αναλάβει τις ευθύνες του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ