Σασμός επόμενα επεισόδια – Κάντε φύλλο και φτερό το οινοποιείο – Φέρτε τον δολοφόνο

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Γιώργος, μυστικός αστυνομικός, εργαζόμενος στο πλευρό του Ευθύμη, αντιμετωπίζει πιέσεις από τον Γιακωβάκη καθώς προσπαθεί να καταπολεμήσει ένα κύκλωμα λαθρεμπορίου όπλων.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Κάντε φύλλο και φτερό το οινοποιείο – Φέρτε τον δολοφόνο

Ο φόβος του για αποκαλύψεις παίρνει σάρκα και οστά, καθώς φοβάται ότι ο εισαγγελέας ενδέχεται να ανακαλύψει ατασθαλίες στις ενέργειές του, θέτοντάς τον σε κίνδυνο ενδεχόμενης επιστράτευσης από τις Εσωτερικές Υποθέσεις της Ασφάλειας. Κατά τη διάρκεια μιας αποκάλυψης της υπόθεσης που ερευνούσε, ο Γιακωβάκης αντιδρά επείγοντα και ζητά άμεση έρευνα στο οινοποιείο, αποστέλλοντας άμεσα το αναγκαίο ένταλμα.

«Το οινοποιείο να γίνει φύλλο και φτερό. Να ερευνηθεί εξονυχιστικά. Απαιτώ άμεσα αποτελέσματα, για να βρούμε άκρη με τους φονιάδες του Ευθύμη Φαρμάκη». Ο Παύλος, ανίδεος και αμέτοχος, βρίσκεται τώρα στη σκιά, συμμετέχοντας σε μια υπόθεση που δεν γνωρίζει. Η πίεση επικεντρώνεται πάνω του, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της έρευνας και των αποκαλύψεων που ενδέχεται να έρθουν στο φως. Το παιχνίδι της αλήθειας και των κρυφών ενδείξεων ανοίγεται, απειλώντας να αποκαλύψει μυστικά που θα αναστατώσουν τον κόσμο του.

Καθώς η έρευνα εξελίσσεται, ο Γιώργος βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων, προσπαθώντας να προστατεύσει τον εαυτό του από τον Γιακωβάκη και τη δικαιοσύνη που είναι έτοιμη να χτυπήσει την πόρτα του. Καθώς ο χρόνος πιέζει και οι απειλές αυξάνονται, αναγκάζεται να πάρει δύσκολες αποφάσεις προκειμένου να επιβιώσει σε ένα παιχνίδι που περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από απλή αστυνομική διακίνηση.

Καθώς η ιστορία πλέκεται με ένταση και ανατροπές, ο Γιώργος βρίσκεται σε μια σκληρή δοκιμασία, προσπαθώντας να αποφύγει την δικαιοσύνη και να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από την υπόθεση. Καθώς οι γρανάζια του παιχνιδιού συνεχίζουν να γυρίζουν, η μοίρα του Γιώργου κρέμεται αβέβαια στο νήμα, αναμένοντας την απόφαση που θα κρίνει το μέλλον του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ