Σασμός επόμενα επεισόδια – Και το όνομα αυτής Ματθίλδη

Σασμός επόμενα επεισόδια – Φαίνεται πως τελικά ο πολυπόθητος σασμός έρχεται να σφραγίσει το τέλος της σειράς με τον καλύτερο τρόπο. Ο Τηλέμαχος επιτίθεται στον Ρούσσο, θεωρώντας τον την αρχή του κακού. Παράλληλα, ο Παύλος συζητά μαζί του για τη συμπεριφορά του και τον παροτρύνει να αναλάβει δράση.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Και το όνομα αυτής Ματθίλδη

Μετά από πειστική συζήτηση, ο Τηλέμαχος συμφωνεί να βαφτίσει τη μικρή κόρη της Βασιλικής με τον Αστέρη. Λίγο μετά τη βάπτιση, η Καλλιόπη ανακοινώνει τον πολυπόθητο συνδυασμό των Σταματάκηδών με την μικρή να παίρνει το όνομα του συγχωρεμένου πατέρα της Μαθιού. Ο Τηλέμαχος της δίνει το όνομα Ματθίλδη. Οι επόμενες ημέρες είναι δύσκολες για τον Αντώνη, καθώς συνειδητοποιεί ότι όλοι γνώριζαν για τον δολοφόνο του Στεφανή εκτός από αυτόν.

Παρά ταύτα, ο εσωτερικός του αγώνας νικά την αμφιβολία. Ο γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς θα βάλει ένα τέλος σε αυτά που έζησαν και θα σημάνει την αρχή της αγάπης και της ομόνοιας. Παράλληλα, ο Χρήστος. Καλεί τη Στέλλα στο γραφείο του για να της ανακοινώσει κάτι που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό. «Επιστρέφω στην Αθήνα, αγάπη μου. Η θέση μου εκεί με περιμένει. Θα με συνοδεύσεις;», τη ρωτά και το χαμόγελό της προδίδει την απάντηση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ