Σασμός επόμενα επεισόδια – Και το όνομα αυτής Καλλιόπη

Σασμός επόμενα επεισόδια – Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Βασιλική θα ζήσει συγκλονιστικές στιγμές καθώς φέρνει στον κόσμο τη μικρή Καλλιόπη. Ο Θεός της πήρε τον γιο της, τον Νικηφόρο, αλλά σύντομα της έστειλε την ελπίδα για νέα ζωή. Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Βασιλικής με τον Μαθιό έφερε νέο φως στη ζωή της.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Και το όνομα αυτής Καλλιόπη

Η Βασιλική, παρά τον χαμό του Νικηφόρου, ορκίστηκε εκδίκηση, αλλά η ζωή της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Με αντοχή και αποφασιστικότητα, κατάφερε να ξαναφέρει τη χαρά στον εαυτό της. Η είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της έδωσε τη δύναμη να προχωρήσει, χαρίζοντας την ελπίδα στον Μαθιό και στην οικογένειά του. Παρά τη χαρά τους για το μεγάλωμα της οικογένειάς τους, αντιμετωπίζουν τον φόβο της μέρας που η Βασιλική θα κρατήσει την κόρη τους, Καλλιόπη, στα χέρια της. Ο Μαθιός, αποφασισμένος, πρόκειται να παραδοθεί στην αστυνομία για τον φόνο του ξαδέρφου του, Στεφανή Σταματάκη.

Όμως, το χαρούμενο γεγονός είναι ότι το παιδί τους αυτή τη φορά θα είναι κορίτσι και θα πάρει το όνομα της Καλλιόπης, της γιαγιάς που θα το φροντίζει με αγάπη. Η καπετάνισσα θα ευγνωμονεί το Θεό για την ευκαιρία να έχει μια εγγονή, δίνοντας το όνομα της στη μικρή, μαζί με τον Πετράκη, τον Αστέρη και την Αργυρώ, θα είναι το κύριο μέλημα της ζωής της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ