Σασμός επόμενα επεισόδια – Η Ντίνα του βάζει φιτιλιές

Σασμός επόμενα επεισόδια – Το δωμάτιο της Ντίνας θα γίνει προορισμός για όλους στην Ανω Ποριά, που θα επιθυμεί να δει με τα ίδια της τα μάτια την Ντίνα μετά το χτύπημα που δέχτηκε. Ο Βαγγέλης, αφοσιωμένος, θα βρίσκεται στο πλευρό της κάθε λεπτό.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Η Ντίνα του βάζει φιτιλιές

Οι πρώτοι που θα κτυπήσουν την πόρτα του δωματίου θα είναι ο Μαθιός και η Βασιλική. Η Βασιλική, ευγνώμοντας την Ντίνα χίλιες φορές, θα εκφράσει τη χαρά της που έσωσε τον άντρα της. Λίγο αργότερα, η Θοδώρα θα μεταφέρει τα περαστικά της και θα δείξει τον φόβο της για το χτύπημα που άκουσε. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η Θοδώρα θα ενδιαφερθεί για τη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Γιώργο και την Εύα. Πριν προλάβει η Ντίνα να απαντήσει, τη συζήτησή τους θα διακόψει ο Γιώργος, ο οποίος θα βρεθεί ξανά απέναντι από τη γυναίκα που αγαπά αδιαλείπτως.

“Συγγνώμη που διακόπτω, απλά ήθελα να δω αν είσαι καλά, Ντίνα. Βρήκα μια ώρα κενό και πετάχτηκα να σε δω. Λείπεις σε όλους μας,” θα πει, και η Θοδώρα θα λυγίσει αντικρίζοντάς τον ξανά. “Ετσι κι αλλιώς εγώ θα έφευγα,” θα απαντήσει, κλείνοντας την πόρτα πίσω της. Η Ντίνα και ο Γιώργος θα έχουν μια έντονη συζήτηση, κατά την οποία θα πείσει τον συνάδελφό της να συνεχίσει να αδιαφορεί για εκείνη, καθώς “πιάνει,” ενώ η Θοδώρα ανησυχεί για τις κινήσεις του Γιώργου.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ