Σασμός επόμενα επεισόδια – Η Μαρίνα στα ίχνη της Αργυρώς

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Μανόλης, ο μόνος που είδε με τα μάτια του τον Μαθιό να σηκώνει το όπλο του και να σκοτώνει τον Στεφανή, είναι αυτός που τώρα θα του δείξει τον δρόμο για την έξοδο από τη φυλακή, καταθέτοντας στον Αντώνη ότι ο Σταματάκης ήταν αλλού την ώρα του φόνου.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Η Μαρίνα στα ίχνη της Αργυρώς

Το άλλοθι που του δίνει αναγκάζει τον Φραγκιαδάκη να ανοίξει την πόρτα του κελιού και να τον αφήσει ελεύθερο να επιστρέψει στην αγκαλιά των δικών του. Ταυτόχρονα, όμως, ανοίγει στον Ανδρέα τον δρόμο για να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του, δηλαδή να εκδικηθεί την οικογένεια που αιματοκύλισε τους Βρουλάκηδες και πήρε και τη ζωή του Λάζαρου. Στόχος του είναι ο ίδιος ο Μαθιός, και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να τον δει να πέφτει νεκρός, όσο ριψοκίνδυνο κι αν είναι αυτό.

Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα κάνει ό,τι μπορεί για να καθησυχάσει τον Αστέρη, που ψάχνει απελπισμένος την Αργυρώ και τον γιο του. Και η ίδια δεν έχει ιδέα πού βρίσκεται η κόρη της, καθώς η Αργυρώ προτίμησε να κρατήσει ακόμη και από τη μητέρα της κρυφό το πού θα έβρισκε καταφύγιο φεύγοντας από την Κρήτη. Η Μαρίνα, λοιπόν, δεν ξέρει ότι βρίσκεται στην Αθήνα, παρ’ όλα αυτά καταφέρνει να την εντοπίσει και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να μάθει τι ήταν αυτό που την έκανε να φύγει μακριά.

Καταλαβαίνει ότι η Αργυρώ έχει μάθει κάτι τρομερό, που ξύπνησε μέσα της τη θαμμένη της οργή και την πλήγωσε τόσο, ώστε να απομακρυνθεί από τον Αστέρη, όμως δεν φαντάζεται την τρομερή αλήθεια… Όσο για τον ίδιο τον Αστέρη, πάει να τη βρει και αυτή τη φορά δεν σκοπεύει να φύγει χωρίς τη γυναίκα και τον γιο του στο πλάι του. Μόνο που ούτε αυτός έχει υπολογίσει την απρόσμενη ομολογία, που θα έρθει να ταράξει ξανά τα νερά και να ανατρέψει τις ισορροπίες.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ