Σασμός επόμενα επεισόδια – Η καπετάνισσα λέει την τελευταία της κουβέντα

Σασμός επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Έτσι, ταα επερχόμενα επεισόδια της σειράς θα μας ρίξουν στην καρδιά της δράσης, αφού η εξέλιξη των γεγονότων θα έχει συνταρακτικές συνέπειες. Η προσπάθεια δολοφονίας του Μαθιού, κατόπιν εντολής του Αντρέα, ενώ βρισκόταν υπό την επιτήρηση της αστυνομίας, αναστατώνει το χωριό. Η αστυνομικός Ντίνα, με αυτοθυσία, αναδεικνύεται ήρωας, σώζοντας τον Μαθιό από βέβαιο θάνατο.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Η καπετάνισσα λέει την τελευταία της κουβέντα

Παρά το βάρος των τραυμάτων, η Ντίνα αναρρώνει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τον Αντώνη και τον Γιώργο στο πλευρό της, αναζητώντας δικαιοσύνη για τη δολοφονική επίθεση που υπέστη. Ενώ το χωριό είναι σε αναστάτωση, κανείς δεν εκφράζει αμέσως κατηγορίες εναντίον του Αντρέα Βρουλάκη, που βρισκόταν στο καφενείο κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Η Καλλιόπη, όμως, αντιλαμβανόμενη την αλήθεια, σχεδιάζει να αναλάβει δράση. Σε συνεννόηση με τα ανίψια της, χωρίς να ενημερώσει τη Βασιλική και τον Αστέρη, αποφασίζει να απαγάγει τον Ανδρέα, με σκοπό να εκτελέσει τη δική της δικαιοσύνη.

Τα ανίψια της παραμονεύουν σκοτεινά στο χωριό, περιμένοντας την ευκαιρία να προβούν στην απαγωγή του. Καταφέρνοντας να τον αφοπλίσουν και να τον δέσουν, μεταφέρουν τον Αντρέα στο μυστικό σημείο που τους έχει υποδείξει η Καλλιόπη. Είναι μια απομονωμένη αποθήκη, όπου κανείς δεν περνά απαρατήρητος. Η εντολή είναι σαφής: να τον κρατούν ασφαλή και να μην τον αφήνουν ποτέ μόνο του. Ο Αντρέας αντιλαμβάνεται με σοκ τη θέση του ως ομήρου στα χέρια των Σταματάκηδων.

Η Καλλιόπη επιβεβαιώνει τις υποψίες του Παύλου σχετικά με τη σκοτεινή ιστορία της οικογένειας Σταματάκη. Αποκαλύπτει την παράνομη σχέση του Ρούσσου Σταματάκη με τη μητέρα του Αντρέα, η οποία αυτοκτόνησε λόγω του αναγκαστικού γάμου με τον βίαιο Βρουλάκη. Το μίσος και η εκδίκηση αναδύονται, καθώς η καπετάνισσα αποφασίζει να ξεσπάσει την αλήθεια, καρφώνοντας το μαχαίρι της εναντίον του Αντρέα: “Δε σε σκοτώνω γιατί είσαι αίμα μας αλλά θα ξεκουμπιστείς για πάντα από την Κρήτη,” ανακοινώνει, χαράσσοντας την αρχή του τέλους για τον πρωταγωνιστή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος