Σασμός επόμενα επεισόδια – Η Εύα σε ρόλο ντετέκτιβ

Σασμός επόμενα επεισόδια – Συναρπαστικές εξελίξεις προβλέπονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς αποκαλύπτεται πως η Εύα αποτελεί μυστική πράκτορας. Παρά την επιθυμία της Αργυρώς να αποφύγει τον “κλοιό” των Σταματάκηδων, βρίσκεται συνεχώς στο στόχαστρο τους. Ο Αστέρης, αποφασισμένος να την εντοπίσει, δέχεται την καθοδήγηση της Μαρίνας, που του αποκαλύπτει την παραμονή της στο σπίτι της ξαδέλφης της.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Η Εύα σε ρόλο ντετέκτιβ

Ο Αστέρης, υπό την πίεση της Καλλιόπης, που τον καλεί να προστατεύσει την οικογένειά του, αποφασίζει να αναζητήσει την Εύα. Παράλληλα, ο Αντρέας παραμένει αποφασισμένος να ανακαλύψει το μυστικό της Εύας. Αυτή, χωρίς να αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα, ανακοινώνει απλώς ότι είναι μυστική πράκτορας, κερδίζοντας έτσι χρόνο για τους δικούς της σκοπούς. Εν τω μεταξύ, ο Αντρέας αντιμετωπίζει προβλήματα όσον αφορά την απόκτηση του κτήματος που κληρονόμησε από τον Ρούσσο Σταματάκη, προκειμένου να το καταστήσει δικό του.

Επιπλέον, ενημερώνει τον αδελφό του πως έχει αναθέσει στελέχη να εντοπίσουν τον Ρούσσο στη Στοκχόλμη, όπου διαμένει όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος, ο Μανόλης παρατηρεί την Εύα και τον Γιώργο μαζί και ενημερώνει την Τζένη. Ελπίζει πως αυτή η πληροφορία θα επηρεάσει τις αποφάσεις της Θοδώρας όσον αφορά τη σχέση της με τον αστυνόμο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ