Σασμός επόμενα επεισόδια – Η Επιστροφή του τελειώνει την βεντέτα

Σασμός επόμενα επεισόδια – Καθηλωτικές στιγμές προβλέπονται στην εξέλιξη της σειράς στον ALPHA, καθώς ο Ρούσσος Σταματάκης επιστρέφει δυναμικά στην Κρήτη, αναστατώνοντας τις ισορροπίες στην Άνω Ποριά. Οι αποκαλύψεις που πρόκειται να προκύψουν σχετικά με τη σχέση του με τον Αντρέα θα επηρεάσουν βαθιά την εξέλιξη της πλοκής.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Η Επιστροφή του τελειώνει την βεντέτα

Η ιστορία ξετυλίγεται από τον έρωτα του Ρούσσου με τη Μαρία, η οποία οδήγησε σε μια τραγική κατάληξη με την αυτοκτονία της. Υποχρεωμένος από την οικογένειά του, ο Ρούσσος εγκαταλείπει την Ελλάδα για να ξεφύγει από τις συνέπειες, ενώ ο γιος της Μαρίας, ο Αντρέας, ορκίζεται εκδίκηση. Ο Αντρέας επιστρέφει στην Άνω Ποριά με σκοπό να εκπληρώσει τον όρκο του, εκτελώντας σχέδια που θα αναστατώσουν την κοινότητα. Ωστόσο, αγνοεί την αλήθεια για την καταγωγή του, κρατώντας την οικογενειακή του καταγωγή κρυφή από όλους, εκτός από λίγους εκλεκτούς.

Ο Αντρέας εφαρμόζει τα αδίστακτα σχέδια του, κατηγορώντας αθώους για εγκλήματα που δεν διέπραξαν. Προξενεί εκρήξεις και συνωμοτεί κατά των κατοίκων της Άνω Ποριάς, με στόχο να εκδικηθεί για τον θάνατο του πατέρα του Βασίλη. Στο μεταξύ, η Καλλιόπη, ο Παύλος, η γιαγιά Ειρήνη και ο παππά-Μιχάλης γνωρίζουν την αλήθεια για την καταγωγή του Αντρέα. Καθώς ανακύπτει η αλήθεια ότι το κτήμα που έγινε η τραγωδία ανήκει στον Αντρέα, η Καλλιόπη τον προτρέπει να επιστρέψει στην Κρήτη.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Ρούσσος Σταματάκης επιστρέφει στην Άνω Ποριά, ανατρέποντας τα πάντα με τις αποκαλύψεις του. Παράλληλα, ο γιος του, Αντρέας, ανακαλύπτει την πραγματική του καταγωγή, προκαλώντας ένα νέο κύμα συγκινήσεων και αναταραχής στην ιστορία της σειράς. Ποιος κρύβεται πίσω από τις σκοτεινές ενέργειες του Αντρέα; Ποιες ακόμη αποκαλύψεις περιμένουν τους κατοίκους της Άνω Ποριάς με την επιστροφή του Ρούσσου Σταματάκη;

Τι ρόλο παίζει η Καλλιόπη στην εξιλέωση του Αντρέα και την αποκάλυψη της αλήθειας; Και πώς θα αντιδράσει ο Αντρέας, ανακαλύπτοντας την αληθινή του καταγωγή; Οι εξελίξεις που έρχονται θα συνεχίσουν να συναρπάζουν τους θεατές, αφήνοντάς τους να αναρωτιούνται για την επόμενη στροφή στον “Σασμό”.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ