Σασμός επόμενα επεισόδια – Η εμμονή της την στέλνει στην αυτοκαταστροφή

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο σκοπός της Εύας από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στην Κρήτη είναι να εκδικηθεί αυτόν που ευθύνεται για τον θάνατο του Ευθύμη και όσους τον κατηγορούν για εγκλήματα που δεν έκανε. Φυσικά, πρώτος στη λίστα της είναι ο Μαθιός και, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, κάνει ό, τι περνάει από το χέρι της για να καταστρέψει τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Η εμμονή της την στέλνει στην αυτοκαταστροφή

Η γυναίκα, μάλιστα, για να καταφέρει τον σκοπό της, έχει προσεγγίσει και τον Αντρέα, που τρέφει κι εκείνος μίσος για τον Σταματάκη. Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, θα δούμε την απόλυτη ανατροπή. Όλα αρχίζουν όταν ο Μαθιος, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, δέχεται δολοφονική επίθεση κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στη φυλακή. Ο Γιάννος, έπειτα από εντολή του Αντρέα, πυροβολεί τον Μαθιό, αν και τελικά η σφαίρα δεν βρίσκει τον στόχο της.

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, όλα αλλάζουν. Ο Αντρέας καλείται για ανάκριση όπου και συλλαμβάνεται ως ο νούμερο ένα ύποπτος, ενώ η Εύα αρχίζει να αλλάζει τα σχέδιά της. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Μαθιός αποφυλακίζεται, καθώς ο Μανόλης τού δίνει άλλοθι για την ημέρα που σκοτώθηκε ο Λάζαρος. Τότε, η Εύα ζητάει από τον Σταματάκη μία μυστική συνάντηση. Ο Μαθιός παραξενεύεται και αναρωτιέται γιατί θέλει να τον συναντήσει η Έυα, η οποία μέχρι και πριν από λίγο διάστημα προσπαθούσε να τον καταστρέψει.

Πράγματι, οι δυο τους συναντιούνται και η Εύα αιφνιδιάζει τον Μαθιό. Η Έυα τού ξεκαθαρίζει πως δεν συνεργάζεται με τον Αντρέα όπως όλοι πιστεύουν, ενώ του αποκαλύπτει πως πράγματι ο Βρουλάκης θέλει να τον εκδικηθεί για τον θάνατο του Λάζαρου. Ωστόσο, δεν μένει μόνο σε αυτό. Συνεχίζει λέγοντάς του πως θέλει από δω και πέρα να συμμαχήσουν εναντίον των σχεδίων του Αντρέα που αφορούν τον Μαθιό. Μάλιστα, του λέει πως εκείνη θα του μεταφέρει όσα μαθαίνει από τον Αντρέα και τον αφορούν προκειμένου να καταφέρει να προστατευτεί.

Ο Μαθιός, όμως, είναι δύσπιστος απέναντί της. Δεν πιστεύει πως θέλει να τον βοηθήσει παρά το γεγονός πως εκείνη του ξεκαθαρίζει πως το κάνει για τη Βασιλική επειδή είναι έγκυος. Και πράγματι, ο Μαθιός έχει δίκιο. Στην πραγματικότητα, η Εύα θέλει ζωντανό τον Μαθιό προκειμένου να τον εκδικηθεί η ίδια για τον Ευθύμη. Θέλει σιγά σιγά να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ώστε να τον χτυπήσει εκείνη. Λίγο αργότερα, όταν η ίδια αποκαλύπτει στον Παύλο την κρυφή της συνάντηση με τον Μαθιό, κι εκείνος αμφιβάλλει για τις πραγματικές της προθέσεις.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ