Σασμός επόμενα επεισόδια – Η Αργυρώ φτάνει στα άκρα

Σασμός επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Αργυρώ, βυθισμένη στην απόγνωση, παρακολουθεί με αγωνία τον Αστέρη να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τη ζωή της. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η απελπισμένη νεαρή γυναίκα του υποβάλλει μια πρόταση, που θα επιδεινώσει την κατάσταση και θα οδηγήσει τα πράγματα σε έναν ακόμη πιο κρίσιμο σταθμό.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Η Αργυρώ φτάνει στα άκρα

Παράλληλα, η ομολογία του Μαθιού σχετικά με τον θάνατο του Λαζάρου και η άμεση σύλληψή του σαρώνουν σαν κεραυνός την Άνω Ποριά. Η Βασιλική, ανατραυτισμένη από τα γεγονότα, είναι έτοιμη να εκφράσει την αλήθεια στον Αντώνη. Ωστόσο, η Καλλιόπη, με μια ανάμεικτη αίσθηση ευθύνης και ανησυχίας, την συγκρατεί από το να αποκαλύψει τα πάντα.

Η Εύα, αντιλαμβανόμενη τον κίνδυνο που καλείται να αντιμετωπίσει ο Αντρέας, προειδοποιεί τον τελευταίο να μην επεμβαίνει στην υπόθεση του Μαθιού. Ενώ η Εύα προσπαθεί να προστατεύσει τον άνδρα της, ο Αντρέας, αδιαφόρητος προς τις προειδοποιήσεις, σχεδιάζει την εκτέλεση του Μαθιού κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του προς τις φυλακές.

Σε μια άλλη πλευρά της πλοκής, η Βασιλική επισκέπτεται τον Μαθιό στο κρατητήριο, προσπαθώντας να τον ενθαρρύνει και να του δώσει κουράγιο. Ωστόσο, και για τους δύο, η αλήθεια εκτίθεται με τον πλέον απρόσμενο τρόπο σε έναν αναπάντεχο εκδοτικό χώρο, απειλώντας να αναστατώσει τις ήδη ευαίσθητες ζωές τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος