Σασμός επόμενα επεισόδια – Γίνεται εκταφή του Στεφανή – Ο Κλοιός στενεύει

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Μαθιός, σοκαρισμένος, γίνεται μάρτυρας ενός φρικτού περιστατικού. Ανακαλύπτει ότι ήταν θύμα μιας άγριας ενέδρας θανάτου, καθώς ένας αθώος άνθρωπος έχασε τη ζωή του. Η αρχική τρομοκράτησή του εξελίσσεται σε αίσθημα σοκ και οργής.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Γίνεται εκταφή του Στεφανή – Ο Κλοιός στενεύει

Η Εύα, που αποδεικνύεται ότι είναι η δράστης, αντιμετωπίζει την εσωτερική της ταραχή. Τρομοκρατημένη και γεμάτη ενοχές, αντιλαμβάνεται ότι σκότωσε έναν αθώο που δεν φέρει καμία ευθύνη. Στην προσπάθειά της να προστατευτεί, η οικογένεια των Σταματάκηδων αντιλαμβάνεται ότι κάποιος στοχεύει τον Μαθιό. Προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο και να αποτρέψουν τυχόν επιθέσεις. Πέραν των συμβάντων αυτών, η επιστροφή της Νάντιας στην Άνω Ποριά φέρνει νέες εξελίξεις. Η νεαρή κοπέλα, ταραγμένη από τα όσα έχουν συμβεί, εκφράζει την επιθυμία να διαπιστώσει εάν είναι πράγματι κόρη του Στεφανή.

Εκκινεί μια διαδικασία για την εκταφή και ώστε να πάρει δείγμα του DNA του πατέρα της, προκειμένου να επιβεβαιώσει την προέλευσή της. Οι Σταματάκηδες, καθώς βιώνουν αυτή τη διαδικασία, αντιμετωπίζουν έναν πόνο που φαίνεται να τους επιστρέφει στον καιρό του θανάτου του Στεφανή. Οι μνήμες της δολοφονίας επανέρχονται ζωντανές, αναζωπυρώνοντας τον πόνο και τη θλίψη που είχαν ζήσει.

Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν όχι μόνο τις συνέπειες της τρομακτικής ενέδρας, αλλά και τις δυσκολίες που προκύπτουν από τις παλιές τραυματικές εμπειρίες και τις οικογενειακές ανακατατάξεις. Θα καταφέρουν οι Σταματάκηδες να προστατευτούν από τον κίνδυνο που απειλεί τον Μαθιό; Πώς θα επηρεάσει η επιστροφή της Νάντιας τη δυναμική της οικογένειας; Θα ανακαλύψει η Νάντια την αλήθεια σχετικά με την προέλευσή της μέσω του τεστ DNA; Όλες οι απαντήσεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ