Σασμός επόμενα επεισόδια – Φυγαδεύει τον Αντρέα

Σασμός επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η πλοκή φτάνει σε αποκορύφωμα της έντασης και της δράσης. Η Βασιλική φέρνει στον κόσμο το πολυπόθητο κοριτσάκι της, παρά τη χαρά της όμως, η σκιά της απειλής που κρέμεται πάνω της, την στενοχωρεί βαθιά.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Φυγαδεύει τον Αντρέα

Παράλληλα, ο Αντρέας, με την άγρια αποφασιστικότητά του, επιστρέφει στην Άνω Ποριά με σκοπό να ξεπλύνει το παρελθόν του με το αίμα του πατέρα του. Το μόνο που χωρίζει πια τους δύο άντρες είναι η κάνη ενός όπλου. “Ποτέ δεν θα γίνεις ο πατέρας μου. Βρουλάκης γεννήθηκα, Βρουλάκης θα πεθάνω” λέει ο Αντρέας και ο Ρούσσος στέκεται απέναντι του αγέρωχος, έτοιμος να δεχτεί της μοίρας του το γραμμένο. Στο σπίτι όμως βρίσκεται και ο παπά Μιχάλης που μπαίνει στη μέση για να τους χωρίσει. “Δεν θέλω να γίνεις φονιάς. Μη βάψεις τα χέρια σου με αίμα” του λέει και καταφέρνει να αποτρέψει το φονικό.

Στη συνέχεια ο παπάς φυγαδεύει τον Αντρέα ώστε να μην τον συλλάβει η αστυνομία. Ο Αντώνης, πληροφορούμενος από τον Μηνά για τις προθέσεις του Αντρέα, βιάζεται να φτάσει στο αρχοντικό των Σταματάκηδων, αλλά ο χρόνος είναι εχθρός του. Όταν φτάνει, βρίσκει τον παπά και τον Ρούσσο να καθίζουν ήρεμοι, αλλά αισθάνεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ταυτόχρονα, ο Μηνάς, ο οποίος ήταν συνεργός του Αντρέα στις βρώμικες δουλειές, αποφασίζει να συνεργαστεί με τις αρχές, προσφέροντας πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Αντρέα, με σκοπό να σωθεί η δική του ζωή. Το σκηνικό επιδεινώνεται με την άφιξη του Αντρέα στον τόπο της πράξης, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την απειλή. Η Βασιλική, που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το νεογέννητο κοριτσάκι, αντιμετωπίζει ξαφνικά προβλήματα υγείας για το μωρό της, προσθέτοντας ένα νέο επίπεδο έντασης στην καθημερινότητά της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ