Σασμός επόμενα επεισόδια – Έυα – Γιώργος φιλιούνται σε κοινή θέα

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Μανόλης και η Τζένη παρατηρούν έκπληκτοι τον Γιώργο και την Εύα να ανταλλάσσουν φιλιά, ένα θέαμα που τους σοκάρει. Αυτή η απρόσμενη εξέλιξη ανατρέπει τις κρυφές προσδοκίες της Θοδώρας, που ήλπιζε ότι θα επανασυνδεόταν με τον αγαπημένο της Γιώργο, παρόλο που αυτή η ελπίδα φαίνεται τώρα ανεπανόρθωτα χαμένη.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Έυα – Γιώργος φιλιούνται σε κοινή θέα

Η Θοδώρα, βυθισμένη στην απογοήτευση από τις ενοχές και τους φόβους της, αντιμετωπίζει ένα ακόμη χτύπημα όταν ενημερώνεται από τον αδελφό της και την Τζένη για την κατάσταση. Ο πόνος της γίνεται ακόμη πιο ανείπωτος. Από την άλλη πλευρά, η Εύα ανακαλύπτει κάτι που φαίνεται να φέρνει χαρά στη ζωή της και αφορά τον Γιώργο. Πληροφορείται ότι ο ίδιος βρισκόταν στο πλευρό του αδελφού της ως μυστικός αστυνομικός.

Αυτή η αποκάλυψη ενισχύει την πεποίθησή της ότι, με τη βοήθειά του, μπορεί να εντοπίσει τον δολοφόνο του Ευθύμη και να επιτύχει δικαιοσύνη. Έτσι, οι ζωές των χαρακτήρων συγκρούονται με τον πόνο της απώλειας και της απογοήτευσης, αλλά και με την ελπίδα για δικαιοσύνη και ανακάλυψη της αλήθειας. Καθώς η Θοδώρα παλεύει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, η Εύα επιδιώκει να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο του αδελφού της, ενώ οι προσωπικές τους σχέσεις συνεχίζονται να δοκιμάζονται.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ