Σασμός επόμενα επεισόδια – Έξαλλη η Αργυρώ – Μήπως σε γουστάρει;

Σασμός επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η κόρη του Δημήτρη Μαραθάκη, η Σάντρα, ερωτεύεται τον Αστέρη, ενώ η Αργυρώ αντιλαμβάνεται τα συναισθήματά της. Από την πρώτη στιγμή, η ίδια γοητεύεται από τον αδελφό του Μαθιού, και σύντομα ακολουθεί κάθε του βήμα.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Έξαλλη η Αργυρώ – Μήπως σε γουστάρει;

Αυτό το αντιλαμβάνεται και η Αργυρώ. Παρά το γεγονός ότι γνωρίζει την παντρεμένη κατάσταση του Αστέρη, η Σάντρα βρίσκει αφορμές για να τον πλησιάσει, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορταζ. Μία από αυτές είναι η προσφορά για τα αλουμίνια του Κέντρου Υγείας που θα αναλάβει. “Θα έρθω λίγο αργότερα να δω τα αλουμίνια, πρέπει πρώτα να τελειώσω μια παραγγελία,” λέει ο Αστέρης. Η Σάντρα, ωστόσο, επιδεικνύει συμπεριφορά που προκαλεί προσοχή. Εκείνη βλέποντάς τον τυπικό, γδέρνει επίτηδες το χέρι της προκειμένου εκείνος να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Και ενώ εκείνος της φέρνει οινόπνευμα και προσπαθεί να της παράσχει βοήθεια, εμφανίζεται ξαφνικά η Αργυρώ. “Αστέρη, τι κάνεις εδώ;” τον ρωτάει έντρομη. Αυτός εξηγεί τα γεγονότα στην γυναίκα του, και η Αργυρώ ησυχάζει, αλλά ο Μαθιός δεν είναι τόσο επιεικής. Όλοι έχουμε δει πώς σε κοιτάζει. Μήπως σε γουστάρει; Και γιατί ήρθε στο μαγαζί να σε βρει;” ρωτά τον Αστέρη. Αυτός απαντά ότι δεν την ξέρει καν, και ότι ήρθε για την προσφορά των κουφωμάτων.

Ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις της Σάντρα προς τον Αστέρη; Τι αναζητά στη σχέση τους που την κάνει να τον πλησιάζει τόσο επιμόνως; Και τελικά, πώς θα αντιδράσει ο Αστέρης σε όλη αυτή την προσοχή από τη Σάντρα;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ