Σασμός επόμενα επεισόδια – Έτσι ξελασπώνει η Βασιλική

Σασμός επόμενα επεισόδια – Οι Σταματάκηδες στη σειρά ζουν με το βάρος του άγχους, φοβούμενοι ότι ενοχοποιητικά στοιχεία θα τους συνδέσουν με τον φόνο του Λάζαρου. Καθώς ο Γιακωβάκης συνεχίζει τις έρευνες για την αποκάλυψη της αλήθειας πίσω από τον θάνατο του Λάζαρου, ο Μαθιός προτείνει στη Βασιλική να εγκαταλείψουν την Κρήτη για να διαφύγουν της αναταραχής.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Έτσι ξελασπώνει η Βασιλική

Ωστόσο, η Καλλιόπη και ο Αστέρης διαφωνούν, φοβούμενοι τις πιθανές υποψίες που θα πέσουν επάνω τους. Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης ανακοινώνει στο ζευγάρι ότι δεν μπορεί πλέον να τους καλύψει, καθώς ο αποφασισμένος Χρήστος πιέζει για την ανακάλυψη της αλήθειας. Κατά τη διάρκεια μιας έντονης συζήτησης με τον Γιακωβάκη, ο Αντώνης εκφράζει τη δυσαρέσκειά του, καθώς νιώθει ότι δικάζεται καθημερινά. Ταυτόχρονα, οι Σταματάκηδες καλούνται ξανά στο αστυνομικό τμήμα.

Παράλληλα, η Καλλιόπη προτείνει να πάρει τον φόνο επάνω της σε αυτήν την κρίσιμη φάση, αλλά η πρότασή της απορρίπτεται. Αποφασισμένη να προστατεύσει την οικογένειά της, απευθύνεται μόνη της στον εισαγγελέα, παρακαλώντας τον να μην ενοχλεί τους δικούς της με κάθε δυσάρεστο γεγονός. Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης ανοίγει το φάκελο με τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA και αντιμετωπίζει έκπληκτος τα ευρήματα. Τα αποτυπώματα που εντοπίστηκαν στη σπηλιά δεν ανήκουν σε κανένα μέλος της οικογένειας Σταματάκη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ