Σασμός επόμενα επεισόδια – Έτσι βγάζει την Θοδώρα απο τη μέση

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργου έφτασε στο τέλος έπειτα από την απόφαση εκείνης. Παρόλα αυτά, οι δυο τους φαίνεται πως δεν μπορούν να ξεχάσουν ο ένας τον άλλον. Όταν η Θοδώρα θα καταλάβει ότι η Εύα είναι αποφασισμένη να τον κερδίσει θα αλλάξει τακτική.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Έτσι βγάζει την Θοδώρα απο τη μέση

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA φέρνουν τραγικές εξελίξεις. Η Θοδώρα χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και πέφτει στον γκρεμό. Η ίδια διεκδικεί ξανά τον πρώην της, τον Γιώργο, αδυνατώντας να τον ξεχάσει, όπως και εκείνος. Ωστόσο, ο αστυνομικός προσπαθεί να την ξεπεράσει, χρησιμοποιώντας την Εύα. Κανονίζει ένα ραντεβού μαζί της, αλλά τα σχέδιά τους χαλάνε λόγω της Θοδώρας, προκαλώντας την οργή της Εύας. Έτσι, η Εύα δίνει εντολή σε έναν άντρα της εμπιστοσύνης της να κόψει τα φρένα του αυτοκινήτου της.

Λίγο αργότερα, καθώς η Θοδώρα οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα, αντιλαμβάνεται πως τα φρένα της δε λειτουργούν. Στην προσπάθειά της να σταματήσει το αμάξι, που κινείται ανεξέλεγκτα, οδηγείται σε γκρεμό, όπως θα δούμε στον επόμενο επεισόδιο. Οι φίλοι και η οικογένειά της θα πανικοβληθούν όταν τους ενημερώσουν για το ατύχημα και αμέσως θα ειδοποιήσουν και τον Γιώργο. Μετά την ανάρρωσή της, η Θοδώρα θα βρεθεί στην αγκαλιά του Γιώργου και οι δυο τους δεν θα χωρίσουν ξανά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ