Σασμός επόμενα επεισόδια – Δύο επιστολές φέρνουν αναταραχή

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο γάμος του Γιώργου και της Θοδώρας αναδεικνύεται σε μια εορταστική στιγμή για ολόκληρο το χωριό. Με την αγάπη να ακτινοβολεί ανάμεσά τους, ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, έτοιμοι να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μαζί.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Δύο επιστολές φέρνουν αναταραχή

Ωστόσο, δεν όλα είναι ευχάριστα στο Σασμό. Η σχέση του Τόλη και της Λεμονιάς βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η ανακάλυψη του παρελθόντος του Τόλη, των σκοτεινών πράξεων και της φυλακής, οδηγεί σε χωρισμό. Ωστόσο, η παρέμβαση του παπά Μιχάλη μπορεί να φέρει ανατροπές. Παράλληλα, η Μαρίνα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον πόνο και την αγωνία. Με την απόφασή της να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με τον φόνο του Στεφανή, βρίσκεται στα πρόθυρα της απελπισίας. Η προσπάθειά της να βρει ειρήνη μέσω του θανάτου στο βυθό της θάλασσας, όμως, αποτυγχάνει.

Ταυτόχρονα, ο Μαθιός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων του. Η απόφασή του να παραδοθεί στη δικαιοσύνη σοκάρει την οικογένειά του. Όμως, δύο επιστολές που φθάνουν στις οικογένειες φέρνουν στο φως μυστικά που μπορεί να αλλάξουν τα πάντα. Οι εξελίξεις αυτές φέρνουν το Σασμό σε ένα απόλυτο τέλος. Οι ζωές των χαρακτήρων διαμορφώνονται από τις αποφάσεις και τις αποκαλύψεις τους, ενώ η σειρά φτάνει σε μια ολοκληρωτική κατάληξη, η οποία σίγουρα θα μας συγκλονίσει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ