Σασμός επόμενα επεισόδια – Αυτός είναι ο μοναδικός σύμμαχος του Αντρέα

Σασμός επόμενα επεισόδια – Οι εξελίξεις στη σειρά παίρνουν ανατρεπτική τροπή, καθώς ολόκληρη η κοινότητα στρέφεται εναντίον του Αντρέα, με μόνη εξαίρεση ένα άτομο. Από τη στιγμή που ο Αντρέας κατέφθασε στην Άνω Ποριά, η ηρεμία διαλύθηκε, επανεμφανίζονται οι έντονες εχθρότητες και οι συγκρούσεις ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες, με αποτέλεσμα νέες ανθρώπινες ζωές να χαθούν.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Αυτός είναι ο μοναδικός σύμμαχος του Αντρέα

Η κοινότητα, αντιλαμβανόμενη ότι οι σχέσεις της διαταράχθηκαν με τον Αντρέα, επικεντρώνει το μίσος της ακόμα και στα μέλη της οικογένειας του, συμπεριλαμβανομένου του αδερφού του, Τηλέμαχου. Αν και ο Τηλέμαχος του εκφράζει συμπάθεια και λύπη, του αρνείται την υποστήριξη στα σχέδια εκδίκησης που ο Αντρέας σχεδιάζει. Από την άλλη, η γιαγιά Ειρήνη του συνιστά να αποχωρήσει από την Άνω Ποριά, αναφέροντας πιθανή απώλεια επαφής, κάτι που τον κάνει να σκέφτεται σοβαρά την απόφασή του.

Εν τω μεταξύ, ο Παύλος, παρά τις διαφωνίες τους, προσπαθεί να υποστηρίξει τον Αντρέα. Ωστόσο, ο Αντρέας, όπως παρουσιάζεται στη σειρά, επιδιώκει να τον εκμεταλλευτεί οικονομικά, προκαλώντας τουλάχιστον μετανάστευση απογοήτευσης στον Παύλο. Τελικά, μόνο η Εύα παραμένει στο πλευρό του Αντρέα, εκφράζοντας ότι τα αισθήματα φιλίας είναι πιο σημαντικά για εκείνη από τις προσδοκίες που έχει από εκείνον. Από την αρχή, είχε δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται για ερωτικές σχέσεις, προκαλώντας τον Αντρέα να αναθεωρήσει τις προσδοκίες του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ