Σασμός επόμενα επεισόδια – Αυτός απειλεί τον Μαθιό

Σασμός επόμενα επεισόδια – Η Εύα, πειθαρχώντας τον Αντρέα, προσπαθεί να τον πείσει ότι διαθέτει τη δυνατότητα να τον απαλλάξει από τον εκβιαστή του. Ωστόσο, ο Αντρέας, αισθανόμενος πιεσμένος, αποφασίζει για μια απρόσμενη κίνηση. Παράλληλα, η Θοδώρα αποκαλύπτει στη Βασιλική την αλήθεια για τις ενέργειές της, που οδήγησαν στον θάνατο του Πέτρου.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Αυτός απειλεί τον Μαθιό

Οι δύο γυναίκες συγκλίνουν σε μια πιο ενωμένη σχέση, με τη Βασιλική να προσπαθεί να παρηγορήσει τη διαλυμένη συναισθηματικά Θοδώρα. Στο μεταξύ, η Εύα μαθαίνει κάτι που την χαροποιεί, ενώ η Μαρίνα ανακοινώνει στον Αντώνη ότι δεν μπορεί να αναστραφεί στο θέμα της σχέσης της με τη Θοδώρα, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Η Βασιλική σοκάρεται από την αποκάλυψη της Θοδώρας και την εμπλοκή της στην υπόθεση του Στεφανή, αλλά παραμένει αποφασισμένη. Προτείνει ακόμη να γίνει νονά του παιδιού που περιμένει η Εύα, ενημερώνοντας στη συνέχεια τον Αστέρη για αυτή την εξέλιξη. Αντίστοιχα, η Αργυρώ και η Μαρίνα συνειδητοποιούν ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν τη Θοδώρα, αλλά η στάση τους δεν βοηθάει. Αποφασίζουν ότι ό,τι έγινε πρέπει να παραμείνει στο παρελθόν.

Παράλληλα, ο Αστέρης και ο Μαθιός επιχειρούν να συμφιλιώσουν τις γυναίκες τους, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι η ζωή τους πάλι θα αναστατωθεί. Ένας μασκοφόρος άγνωστος επιτίθεται ξανά, απειλώντας τον Μαθιό ότι αν ομολογήσει την ενοχή του για τον θάνατο του Ευθύμη, θα τον αφήσει ήσυχο. Τότε ο Σταματάκης βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα δύσκολο δίλημμα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ