Σασμός – Επιστρέφει και πέφτει στην αγκαλιά της Βασιλικής

Σασμός – Η Νάντια, γεμάτη επιθυμία και αγωνία, αντιμετωπίζει μια πραγματικότητα που αλλάζει τη ζωή της. Πρώτη της προτεραιότητα είναι να συναντήσει τον Μαθιό και τη Βασιλική, αλλά η μοίρα επιφυλάσσει περισσότερα απ’ ό,τι θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Σασμός – Επιστρέφει και πέφτει στην αγκαλιά της Βασιλικής

Μόλις ενημερωθεί για τον θάνατο του Νικηφόρου, η αλήθεια που αποκαλύπτεται ανατρέπει τα πάντα. Αποκαλύπτει ότι είναι κόρη του Στεφανή Σταματάκη, θέτοντας τον εαυτό της σε μια νέα θέση στο παιχνίδι της ζωής. Κατηγορεί αμέσως τη Βασιλική, κατηγορία που θα οδηγήσει σε ένταση και αναταραχή. Η Νάντια, αφού αποκαλύψει την αλήθεια, αντιμετωπίζει την προδοσία της Βασιλικής. Κατηγορεί τη σύζυγό του Μαθιού ότι της έκρυψε σκόπιμα την αλήθεια για να μην χάσει μέρος της περιουσίας που ανήκει στον πρώην της άντρα, τον Νικηφόρο.

Ο Μαθιός, εκτοξεύοντας την απογοήτευσή του, την αποβάλλει από το σπίτι τους, ρίχνοντας τη Νάντια σε έναν κόσμο αβεβαιότητας. Αναγκασμένη να βρει καταφύγιο, η Νάντια καταλήγει προσωρινά στο σπίτι του Γιώργου. Εκεί, στον απόηχο του Σασμού, αποφασίζει να καταβάλει προσπάθειες για να ανακτήσει την περιουσία που της ανήκει από τον πατέρα της. Αντιμετωπίζοντας αντίσταση από τον Μανώλη, την Τζένη και την Θεοδώρα, η Νάντια συγκρούεται με έναν κόσμο που θέλει να την εμποδίσει.

Αποφασισμένη, απευθύνεται στη Στέλλα για υποστήριξη, αλλά αντιμετωπίζει την αποθάρρυνση της φίλης της.
Παρά τις δυσκολίες, η Βασιλική επιλέγει να ανοίξει την αγκαλιά της στη Νάντια για μια ακόμα φορά. Καθώς οι σχέσεις πλέκονται και ξεπλέκονται, η Νάντια βρίσκει τη δύναμη να παλέψει για τη δική της δικαιοσύνη, έστω κι αν αυτό σημαίνει να σταθεί αντιμέτωπη με τους πιο πολυσύνθετους εχθρούς της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ